Rauf 12 Başarılı Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 643 Çözümler 3 Beğeniler 310 Bugün 13:56 #1 Sadece Amerikan doları çıkıyor. Türk lirasını bulamadım. TL para birimiyle hediye kartı nasıl alırım?
Sadece Amerikan doları çıkıyor. Türk lirasını bulamadım. TL para birimiyle hediye kartı nasıl alırım?
özcan deniz 22 Çalışkan Katılım 13 Temmuz 2026 Mesajlar 59 Beğeniler 32 Bugün 14:05 #2 Dijipin ByNoGame falan satıyor.
KS KS Rauf 12 Başarılı Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 643 Çözümler 3 Beğeniler 310 Bugün 14:07 #3 özcan deniz dedi: Dijipin ByNoGame falan satıyor. Genişletmek için tıkla... Banka kampanyasından yararlanmam için doğrudan Microsoft Store'dan almam gerek.
özcan deniz dedi: Dijipin ByNoGame falan satıyor. Genişletmek için tıkla... Banka kampanyasından yararlanmam için doğrudan Microsoft Store'dan almam gerek.
özcan deniz 22 Çalışkan Katılım 13 Temmuz 2026 Mesajlar 59 Beğeniler 32 Bugün 14:08 #4 Rauf dedi: Banka kampanyasından yararlanmam için doğrudan Microsoft Store'dan almam gerek. Genişletmek için tıkla... Vallahi öyle bilmiyorum hocam. Yani adamların Türk müşteri temsilcisi bile yok.
Rauf dedi: Banka kampanyasından yararlanmam için doğrudan Microsoft Store'dan almam gerek. Genişletmek için tıkla... Vallahi öyle bilmiyorum hocam. Yani adamların Türk müşteri temsilcisi bile yok.