Y Yavuz59 Becerikli Katılım 22 Ağustos 2025 Mesajlar 147 Çözümler 1 Beğeniler 31 10 Şubat 2026 #1 Saygılar, problem başlıkta da belirttiğim gibi. Ekran görüntüsünü görsel olarak yükledim. Eğer teknik olarak herhangi bir sorunuz varsa alabilirim. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Saygılar, problem başlıkta da belirttiğim gibi. Ekran görüntüsünü görsel olarak yükledim. Eğer teknik olarak herhangi bir sorunuz varsa alabilirim. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
F Farid Uzman Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 351 Çözümler 2 Beğeniler 163 Yer Deutschland 10 Şubat 2026 #2 Eğer oyunu Xbox üzerinden başlatıyorsanız bu sefer Microsoft Store üzerinden başlatmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Y Yavuz59 Becerikli Katılım 22 Ağustos 2025 Mesajlar 147 Çözümler 1 Beğeniler 31 10 Şubat 2026 #3 Farid dedi: Eğer oyunu Xbox üzerinden başlatıyorsanız bu sefer Microsoft Store üzerinden başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bi deneyipte geri dönüş yapıcam hocam. Farid dedi: Eğer oyunu Xbox üzerinden başlatıyorsanız bu sefer Microsoft Store üzerinden başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam yine aynı. Artı 0 Eksi
Farid dedi: Eğer oyunu Xbox üzerinden başlatıyorsanız bu sefer Microsoft Store üzerinden başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bi deneyipte geri dönüş yapıcam hocam. Farid dedi: Eğer oyunu Xbox üzerinden başlatıyorsanız bu sefer Microsoft Store üzerinden başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam yine aynı.
stormhawks47 Üstün İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.216 Çözümler 26 Beğeniler 1.897 10 Şubat 2026 #4 Sanırım sunucu kaynaklı bir sorun var mış genel olarak. İnterneti kapatıp girmeyi deneyebilirsin fix gelene kadar. Artı 0 Eksi
Sanırım sunucu kaynaklı bir sorun var mış genel olarak. İnterneti kapatıp girmeyi deneyebilirsin fix gelene kadar.
KS KS Y Yavuz59 Becerikli Katılım 22 Ağustos 2025 Mesajlar 147 Çözümler 1 Beğeniler 31 10 Şubat 2026 #5 stormhawks47 dedi: Sanırım sunucu kaynaklı bir sorun var mış genel olarak. İnterneti kapatıp girmeyi deneyebilirsin fix gelene kadar. Genişletmek için tıkla... Direk xboxta oturum açılamadı diyor. Artı 0 Eksi
stormhawks47 dedi: Sanırım sunucu kaynaklı bir sorun var mış genel olarak. İnterneti kapatıp girmeyi deneyebilirsin fix gelene kadar. Genişletmek için tıkla... Direk xboxta oturum açılamadı diyor.
racooss Yetkin Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 198 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 152 10 Şubat 2026 #6 Bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Xbox bazen böyle hatalar veriyor. Yeniden açıldıktan sonra direkt Xbox uygulamasından açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Xbox bazen böyle hatalar veriyor. Yeniden açıldıktan sonra direkt Xbox uygulamasından açmayı deneyin.