O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.596 6 Ekim 2024 #1 Merhaba! Bugün başıma gelen bir konuyu nasıl çözdüğümü sizlere anlatacağım. Microsoft Store'da, Minecraft'ı yükle dememize rağmen herhangi bir şey olmuyorsa adımları deneyiniz, ben böyle çözdüm: Adımlar: Xbox uygulamasını kaldırın. Yeniden Yükleyin. Açıldığında hata verebilir, yeniden deneyin ve ve açılması için biraz bekleyin. Xbox uygulaması açıldığında Minecraft'ı yeniden yüklemeyi deneyin. İyi oyunlar, hoşça kalın! Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2025
Merhaba! Bugün başıma gelen bir konuyu nasıl çözdüğümü sizlere anlatacağım. Microsoft Store'da, Minecraft'ı yükle dememize rağmen herhangi bir şey olmuyorsa adımları deneyiniz, ben böyle çözdüm: Adımlar: Xbox uygulamasını kaldırın. Yeniden Yükleyin. Açıldığında hata verebilir, yeniden deneyin ve ve açılması için biraz bekleyin. Xbox uygulaması açıldığında Minecraft'ı yeniden yüklemeyi deneyin. İyi oyunlar, hoşça kalın!
xapder 56 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 841 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 817 6 Ekim 2024 #2 Oltran dedi: Merhaba! Bugün başıma gelen bir konuyu nasıl çözdüğümü sizlere anlatacağım. Microsoft Store'da, Minecraft'ı yükle dememize rağmen herhangi bir şey olmuyorsa adımları deneyiniz, ben böyle çözdüm: Adımlar: Xbox uygulamasını kaldırın. Yeniden Yükleyin. Açıldığında hata verebilir, yeniden deneyin ve ve açılması için biraz bekleyin. Xbox uygulaması açıldığında Minecraft'ı yeniden yüklemeyi deneyin. İyi oyunlar, hoşça kalın! Genişletmek için tıkla... Java Edition için neden Xbox zorunlulugu varki?
Oltran dedi: Merhaba! Bugün başıma gelen bir konuyu nasıl çözdüğümü sizlere anlatacağım. Microsoft Store'da, Minecraft'ı yükle dememize rağmen herhangi bir şey olmuyorsa adımları deneyiniz, ben böyle çözdüm: Adımlar: Xbox uygulamasını kaldırın. Yeniden Yükleyin. Açıldığında hata verebilir, yeniden deneyin ve ve açılması için biraz bekleyin. Xbox uygulaması açıldığında Minecraft'ı yeniden yüklemeyi deneyin. İyi oyunlar, hoşça kalın! Genişletmek için tıkla... Java Edition için neden Xbox zorunlulugu varki?
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.596 6 Ekim 2024 #3 xapder dedi: Java Edition için neden Xbox zorunlulugu varki? Genişletmek için tıkla... Ben direkt başlatıcıyı açamıyordum hocam.
xapder dedi: Java Edition için neden Xbox zorunlulugu varki? Genişletmek için tıkla... Ben direkt başlatıcıyı açamıyordum hocam.