Microsoft: Windows için Microsoft Store, %25 daha hızlı başlatılır!

Makaleler
1
Microsoft, Çıtayı yükseltmek: Windows'ta Microsoft Store Güncellemeleri başlıklı blog gönderisinin altında, Windows için Microsoft Store'a yönelik güncellemeleri duyurdu.

Microsoft'a göre Microsoft Store için genel açılma süresinde %25 azalma ve indirmelerin askıda kalma sorunlarında %50 azalma mevcuttur.

Bununla birlikte Microsoft Store, aşağıda ki değişiklikleri içerir;

Yeni İndirme Ve Yükleme İlerleme Göstergesi

Geliştirilmiş Göz Atma ve Ürün Sayfası Deneyimi

Uygulamalar ve Oyun Kategorileri

Sahip Olunan Tüm Uygulamaları Gösteren Yeni Kitaplık

Yeni Güncellemeler ve İndirilenler Bölümü

Daha fazlası için:

O ne? (Ben kaldırdım)

Bir an microsoft'un kendi yazısını okuyorum sandım.

Microsoft Store hala olmuş bir halde değil maalesef. Linux Flathub ve Snap Store bile çok daha fazla uygulamaya sahip

Microsoft'un daha kırk fırın ekmek yemesi lazım mağaza konusunda. Game Pass dışında Microsoft Store kullanımı epey az. Devamlı hata vermesi de cabası.

Spotify ve Whatsapp yükledikten sonra siliyorum.

Dosya sistemini kilitledikleri sürece asla kullanılmayacak. Sorun yavaş açılması, geç indirmesi değil. Mesela Stalker şu ara popüler, Xbox'a güncellemeler geç geliyor. Buradaki denetimde bile yavaşlar. Hadi bu sorunları çözdünüz, mağazaya Play Store gibi elini, kolunu sallayanı almamanız gerekiyor. Büyük uygulama geliştiricilerinden geri dönüş alıp dahil etmeniz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…