İtemsatışta çok uyguna düşmüş. İki oyununda DLC'leri içeren en üst sürümü. İtemsatışta 3-4 tane hali var bu oyunların, bazıları EU'da etkinleştirilebilir hali gibi. En uygunu ve Türkiye'de etkinleştirilebilir hali olan bu. İndirim döneminde en düşük 7 dolara düşmüş. Bence kaçmaz ben de ekledim kütüphaneye.
Biraz eski oyunlar olsa da başka hiçbir oyunda bulamayacağınız "nemesis" sistemini tecrübe etmek için şans verilebilir. Nemesis sistemi ise kısaca şu videoda anlatılıyor.
Biraz eski oyunlar olsa da başka hiçbir oyunda bulamayacağınız "nemesis" sistemini tecrübe etmek için şans verilebilir. Nemesis sistemi ise kısaca şu videoda anlatılıyor.
100GB lik oyun masaüstünde duruyor çoktan bitirdim sadece Nemesis sistemi için arada girip arenada ork kapıştırıyorum
Mordor eski olsa da Shadow of War bence eski hissettirmiyor grafikler daha iyi oynanış mekaniğini söylememe gerek yok üstüne katmış. Korsan oynayan biri olsam bu fiyata görsem düşünmem yapıştırırım. Hikaye olarak Mordor geri kalan her şey için War
1'in yanından geçemez. Campaign'i, miğfer dibi savunması bile hepsini 10'a katlar. 2'nin yapay zekası da bozuk, rakip yz direkt baseye koşuyor savaş olayı dönmüyor 2'de.