Mide bulantısı ilacı bu sefer işe yaradı!

Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam,
Bugün çok mutlu olduğum bir olayı sizinle de paylaşmak istedim. Eğer "bize ne" diyecekseniz, konudan rahatlıkla çıkabilirsiniz. Bilen bilir, 21 yaşıma girdim ve 21 yıldır şehir dışına hiç çıkamadım azami araç tutması nedeniyle. Ancak o sorun çözüldü. Bugün gitar kursumun, yürüme mesafesinden görece daha uzak bir yere taşınması ile otobüse binmek zorunda kaldım. İlacı çok da uzun zaman olmayan bir süre önce yeni almıştım. Belki birkaç ay olmuştur. Ancak şöyleydi böyleydi derken bir türlü ilacı deneme fırsatım olmamıştı, ta ki bugüne dek.

İlacı bugün denedim, binmeden yarım saat küsür önce içtim. İnanır mısınız ilaç cidden işe yaradı ve midem zerre bulanmadı. Çok yol gitmedim ama biner binmez perişan olurdum normalde Yani bu sene Antalya'ya gidebileceğim demek oluyor bu da. Rahatlıkla ve mutlulukla ilk tatilimi yapacağım. Gerçi takıntılar var ama onlar da olacak artık.

Teşekkürler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…