Migren botoksu yaptırdım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan barcaxsto
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 124
  • Etiketler Etiketler
    migren

barcaxsto

Uzman
Yer
Türkiye
Evet, başlıkta da belirttiğim gibi bugün migren botoksu yaptırdım. Bu aşamaya gelene kadar migrenle alakalı akla gelebilecek neredeyse her yolu denedim: Oksipital sinir blokajı, nöral terapi, akupunktur, hacamat, ritim düzenleyiciler, antidepresanlar ve benzeri koruyucu tüm ilaçlar... Ama nafile, hiçbiri en ufak bir işe yaramadı yaradıysa bile uzun süreli olmadı. Çare olarak elimde sadece migren aşısı ve botoks kalmıştı; ben de aşıdan önce şansımı botoksla denemek istedim. Şimdi bekleme sürecindeyim. Etkisini göstermesinin 7 günü bulabileceğini söylediler, bakıp göreceğiz.

Daha önce bu işlemi yaptıranlar var mı? Varsa, tam olarak kaçıncı günde fayda görmeye başladınız ve genel olarak sonuçtan memnun kaldınız mı?

Geçmiş olsun. Ben bu işlem olmadan Dideral kullandım bir yıldan biraz fazla. Sigarayı da bırakınca Dideral'e de gerek kalmadı. Çok şükür gün içinde ufak ağrılarım olsa da epey bir azaldı. Kullanıyorsan sigarayı bırak acilen.

Sigara kullanmıyorum. Ben Dideral'i sabah tam, akşam yarım olarak kullanmıştım, hem de 12-13 yaşındayken. Ben ne yazık ki iflah olmaz bir migren hastasıyım; standart migren tedavileri işe yaramıyor... Ritim düzenleyiciler iyi ama ömür boyu kullanmak sağlıklı değil maalesef.

Sendeki çok ağırmış hocam. Çok geçmiş olsun. Ben 27-28 yaşında kullandım, günde bir dozdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…