Migros'ta çikolatalarda kampanya var mış. Faydalanayım dedim ama ödeme aşamasında sıkıntı yaşıyorum. Kampanya detaylarında "indirim sepette gözükür" diyor ama sepette gözükmüyor. Satın aldıktan sonra money para olarak cüzdana falan mı geliyor?
Migros'ta çikolatalarda kampanya var mış. Faydalanayım dedim ama ödeme aşamasında sıkıntı yaşıyorum. Kampanya detaylarında "indirim sepette gözükür" diyor ama sepette gözükmüyor. Satın aldıktan sonra money para olarak cüzdana falan mı geliyor?
Money üyeliğim yoktu onu açınca indirim düştü. İlla bir yerlere bilgi girdirecekler. Bari bir iki sene sonra sızdırmasalar verileri. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Sizin verileri sızdırsalar ne olacak? Uygulamadan kimlik girmediğiniz sürece numaranız sızar. Çalışan olarak benim giydiğim donun rengine kadar her şeyimi bulurlar.