Migros 2 al 1 öde nasıl çalışıyor?

Makaleler
1
Migros'ta çikolatalarda kampanya var mış. Faydalanayım dedim ama ödeme aşamasında sıkıntı yaşıyorum. Kampanya detaylarında "indirim sepette gözükür" diyor ama sepette gözükmüyor. Satın aldıktan sonra money para olarak cüzdana falan mı geliyor?

Ödeme kısmına geçince fiyatın düşmesi gerekiyor. 2 öde 1 iade yazardı öbür türlü. Benim bildiğim ödeme kısmına geçince indirim düşer.

Keza bir mağazaya gidip alayım deseniz de kasayı tamamen işleme kapamadan bu indirimler düşmüyor.

Hesabına giriş yaptın mı?

Yapılıydı zaten.

Money üyeliğim yoktu onu açınca indirim düştü. İlla bir yerlere bilgi girdirecekler. Bari bir iki sene sonra sızdırmasalar verileri. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

Yapılıydı zaten.

Money üyeliğim yoktu onu açınca indirim düştü. İlla bir yerlere bilgi girdirecekler. Bari bir iki sene sonra sızdırmasalar verileri.

Sizin verileri sızdırsalar ne olacak? Uygulamadan kimlik girmediğiniz sürece numaranız sızar. Çalışan olarak benim giydiğim donun rengine kadar her şeyimi bulurlar.

Bazen böyle hata oluyor. İndirimi görene kadar ürün adedini 3 veya 4 yapın. Tekrar 2'ye düşürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…