mortem.dll Bilgin Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.682 Makaleler 25 Çözümler 100 Beğeniler 3.124 Yer Cordis Die 30 Ağustos 2024 #1 Aynı çikolatalarda geçerli olması gerekiyor. 2 alıp 1 ödüyorsunuz ve sadece Sanal Market'e özel. Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek! www.migros.com.tr Faydalanmak için Money Kart veya Money Bonus ile ödeme yapmanız gerekmekte.
Aynı çikolatalarda geçerli olması gerekiyor. 2 alıp 1 ödüyorsunuz ve sadece Sanal Market'e özel. Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek! www.migros.com.tr Faydalanmak için Money Kart veya Money Bonus ile ödeme yapmanız gerekmekte.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.841 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.222 Yer Çorum 30 Ağustos 2024 #2 Şu çikolata fiyatlarını aklım almıyor, en dandik çikolata 15 lira. Yani mesela şu kare Ülker çikolatanın 34 lira edecek neyi var? Bomboş çikolata. Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek! www.migros.com.tr En boş çikolata olan Piko bile 6 lira, ederinin 2 katına satıyorlar resmen hepsini.
Şu çikolata fiyatlarını aklım almıyor, en dandik çikolata 15 lira. Yani mesela şu kare Ülker çikolatanın 34 lira edecek neyi var? Bomboş çikolata. Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek! www.migros.com.tr En boş çikolata olan Piko bile 6 lira, ederinin 2 katına satıyorlar resmen hepsini.
V vurkan Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.230 Çözümler 3 Beğeniler 663 Yer İZMİR 30 Ağustos 2024 #3 Yazık ya 2TL'ye filan alıyordum.
5 5707 Başarılı Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.905 Makaleler 4 Çözümler 9 Beğeniler 1.867 30 Ağustos 2024 #4 Bende indirimi neden uygulamadı?
Valentine Başarılı Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 38 Beğeniler 30 30 Ağustos 2024 #5 Milkalar 1 ay önce A101 de Bim de 22 - 30 TL civarlarında değiller miydi yoksa sen mi yanlış hatırlıyorum?
Milkalar 1 ay önce A101 de Bim de 22 - 30 TL civarlarında değiller miydi yoksa sen mi yanlış hatırlıyorum?
CyberCihan Başarılı Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 309 Makaleler 2 Beğeniler 192 30 Ağustos 2024 #6 mortem.dll bulunamadı dedi: Faydalanmak için Money Kart veya Money Bonus ile ödeme yapmanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Money üyesi olmak yeterli oluyor, normal banka kartı ile ödeme yaptım ben. 5707 dedi: Bende indirimi neden uygulamadı? Genişletmek için tıkla... Money üyesi olup deneyin.
mortem.dll bulunamadı dedi: Faydalanmak için Money Kart veya Money Bonus ile ödeme yapmanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Money üyesi olmak yeterli oluyor, normal banka kartı ile ödeme yaptım ben. 5707 dedi: Bende indirimi neden uygulamadı? Genişletmek için tıkla... Money üyesi olup deneyin.