Kod tüm restoranlarda geçerli 19:00'a kadar acele edin.

GOL300
Ben internet üzerinden verdiğim siparişlerde şimdiye kadar hiç indirim kuponuyla avantaj sağlayamadım. İnternetten alınca fiyat 350 TL'ye denk geliyor ancak fiziksel şubeye gittiğimde Burger King bünyesindeki aynı menüyü 280-290 TL civarına yiyebiliyorum.

Ben internet üzerinden verdiğim siparişlerde şimdiye kadar hiç indirim kuponuyla avantaj sağlayamadım. İnternetten alınca fiyat 350 TL'ye denk geliyor ancak fiziksel şubeye gittiğimde Burger King bünyesindeki aynı menüyü 280-290 TL civarına yiyebiliyorum.
Çalışanlar, meşgul olanlar, yapamayanlar veya iki kişilik alanlar için avantajlı olabiliyor.

Çalışanlar, meşgul olanlar, yapamayanlar veya iki kişilik alanlar için avantajlı olabiliyor.
Benim de anlatmaya çalıştığım tam olarak bu; yemek platformlarındaki kuponlar sadece işin süsü. Ürünü zaten normalden çok daha pahalıya satıp kuponla gerçek fiyatına yakın bir seviyeye çekiyorlar, yani aslında gerçek bir indirim söz konusu değil. Ancak yoğun bir şekilde çalışıyorsanız, şubeye gitmeye vaktiniz yoksa veya meşgulseniz, o anki yorgunlukla aradaki 70-100 TL'lik farkı gözünüz görmüyor. Öte yandan market kuponlarını bu durumdan hariç tutmak lazım; onlar cidden çok avantajlı olabiliyor ve gerçek anlamda tasarruf sağlıyor.

Zincir restoranlar zaten yıllardır internette daha pahalı bu bilinen bir şey ama şu an Getir üzerinden Mcdonalds Quarter Pounder Menüyü 280TL'ye alıyorsun. Şubede bu menü 400TL. Dediğin kısmen doğru fakat kuponlarla o açık kapanıyor hatta üstüne daha uyguna yiyorsun.