Merhaba, Migros Petimo üzerinden 16 Nisan’da bir sipariş verdim. Migros’un kendi kargo şirketi olmadığı için HepsiJet’e vermişler, dedim okey, sıkıntı yok, gelir çünkü hiç sorun yaşamadım. Sonra 26 Nisan’da teslimat şubesine geldi, ama şube yanlış, ben bunu sonra fark ediyorum. Neyse, randevu gününü değiştirdim çünkü perşembe ve cuma okulum vardı, dedim cumartesi gelsin. Öyle yaptım ve o gün dağıtıma çıkmadı. Müşteri hizmetlerine yazdım WhatsApp üzerinden ve “çok üzgünüz” bla bla... Sonra pazartesi günü gene çıkmadı, gene yazdım, gene “üzgünüz”... Perşembeye kadar devam etti. Ben o sırada 2 Mayıs’ta Migros’a şikayet ettim, 3 Mayıs’ta aradılar beni. İşte böyle böyle, “üzgünüz, bizim yapabileceğimiz bir şey yok” falan... Açıkçası Migros’un tutumu benim için çok okey çünkü ilgilendiler bayağı falan. Neyse... 3 Mayıs’ta “kargom şubeye teslim edilemedi” diye kargo hareketlerinde gördüm. Bir de ne göreyim, kargom kendi kendine iade olmuş. Aradım hemen müşteri hizmetlerini, “Size ulaşan olmadı mı?” falan... “Hayır,” dedim, “tüm gün evdeydim” dedim. Kadın sustu. “Peki, peki,” deyip kapattık. Çözüm yok ve hani rezillik. Ben bu sırada toplamda bu HepsiJet’e 6-7 kez aradım ve mesajlaştım. Kargo hareketlerini aşağıya bırakıyorum. İzmir’de ana depoya 3 kez gidip geliyor, benzine yazık
Konuşmaları koymak isterdim ama yasal sıkıntı olmasından endişe ettiğim için koyamıyorum. Ayrıca Şikayetvar’da da şikayet oluşturdum ama arayacaklarını sanmıyorum.