2 20380 Becerikli Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 163 Beğeniler 58 21 Ağustos 2025 #1 Ben şimdi ses kaydediciden denedim, mikrofon kendi sesimi almadı. Sonra video açıp tekrar sesimi kaydettim videonun sesini aldı. Kulaklığım SS Arctis Nova 1. daha yeni aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2025
Ben şimdi ses kaydediciden denedim, mikrofon kendi sesimi almadı. Sonra video açıp tekrar sesimi kaydettim videonun sesini aldı. Kulaklığım SS Arctis Nova 1. daha yeni aldım.
A AtesGunes Becerikli Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 53 Çözümler 1 Beğeniler 27 21 Ağustos 2025 #2 Samsung telefonlarda ayar olması lazım; ayarlar > kayıt sesi > hiçbiri/sadece_mikrofon/medya_ve_mikrofon
Samsung telefonlarda ayar olması lazım; ayarlar > kayıt sesi > hiçbiri/sadece_mikrofon/medya_ve_mikrofon
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.123 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.014 Yer Amerika Birleşik Devletleri 21 Ağustos 2025 #3 AtesGunes dedi: Samsung telefonlarda ayar olması lazım; ayarlar > kayıt sesi > hiçbiri/sadece_mikrofon/medya_ve_mikrofon Genişletmek için tıkla... Telefon için bir çözüm aranmıyor. Arkadaş büyük ihtimalle sorunu bilgisayarında yaşıyor.
AtesGunes dedi: Samsung telefonlarda ayar olması lazım; ayarlar > kayıt sesi > hiçbiri/sadece_mikrofon/medya_ve_mikrofon Genişletmek için tıkla... Telefon için bir çözüm aranmıyor. Arkadaş büyük ihtimalle sorunu bilgisayarında yaşıyor.
KS KS 2 20380 Becerikli Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 163 Beğeniler 58 21 Ağustos 2025 #4 AtesGunes dedi: Samsung telefonlarda ayar olması lazım; ayarlar > kayıt sesi > hiçbiri/sadece_mikrofon/medya_ve_mikrofon Genişletmek için tıkla... Hocam bu kategoriyi mobil olarak açmışım mikrofon yazınca ilk çıkan buydu bilgisayar için çalışmıyor.
AtesGunes dedi: Samsung telefonlarda ayar olması lazım; ayarlar > kayıt sesi > hiçbiri/sadece_mikrofon/medya_ve_mikrofon Genişletmek için tıkla... Hocam bu kategoriyi mobil olarak açmışım mikrofon yazınca ilk çıkan buydu bilgisayar için çalışmıyor.
A AtesGunes Becerikli Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 53 Çözümler 1 Beğeniler 27 22 Ağustos 2025 #5 Mobil görünce atladım hemen pardon.