Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Fenerbahçe, yıldız futbolcu ve kulübü ile her konuda anlaştı. Skriniar, Fenerbahçe için İstanbul'a geldi. Fenerbahçe'nin yaptığı paylaşım: "Milan Škriniar, Futbol Takımımızın 2024-2025 sezonu devre arası transfer çalışmaları kapsamında görüşmelerini gerçekleştirmek üzere İstanbul’a geliyor."

Normal şartlarda Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Skriniar'ın transferi PSG'nin kiralık kontenjanının dolu olması nedeniyle gerçekleşmedi. Fenerbahçe'nin direkt futbolcunun bonservisini alma teklifi karşılık buldu ve transfer hemen gerçekleşti

1737706164319.webp

Serie A'da uçtuğu yıllar sonrasında ligimize gelmesi şaşırttı. PSG'ye gitmek için Inter'e resti çektiği günden beri futbol olarak geriye gitti. İyi oynaması için mentalini eski yüksek seviyelerine çıkarması şart. Henüz 30 yaşında. Kadromuzdaki 8. stoper, 4'ü sakat zaten. Sakatlığı devam eden Diego Carlos'u neden aldılar onu anlamadım. Kulübümüze hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Umarım yanılırım ama bu adamların vadesi doldu bence. Yani son sözleşme mukavelesini biz veriyoruz gibi.

Benim bildiğim ayrıca PSG, Ndour'un kiralık sözleşmesini feshedip Skriniar'ı zorunlu satın alma opsiyonlu kiralık yolladı. İlk etap kiralık diye biliyorum limit problemi olmasın diye.

Fenerbahçe, yıldız futbolcu ve kulübü ile her konuda anlaştı. Skriniar, Fenerbahçe için İstanbul'a geldi. Fenerbahçe'nin yaptığı paylaşım: "Milan Škriniar, Futbol Takımımızın 2024-2025 sezonu devre arası transfer çalışmaları kapsamında görüşmelerini gerçekleştirmek üzere İstanbul’a geliyor."

Normal şartlarda Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Skriniar'ın transferi PSG'nin kiralık kontenjanının dolu olması nedeniyle gerçekleşmedi. Fenerbahçe'nin direkt futbolcunun bonservisini alma teklifi karşılık buldu ve transfer hemen gerçekleşti

Eki Görüntüle 117894

İyi topçu. 30 yaş ama STSL için okey bir yaş. Bakalım bizimkiler ne alacak. Serginho bide Sporting Lizbon'da yedek bir topçu var söylentilerde.

Umarım yanılırım ama bu adamların vadesi doldu bence. Yani son sözleşme mukavelesini biz veriyoruz gibi.

Benim bildiğim ayrıca PSG, Ndour'un kitalık sözleşmesini feshedip Skriniar'ı zorunlu satın alma opsiyonlu kiralık yolladı. İlk etap kiralık diye biliyorum limit problemi olmasın diye.
Hocam 30 yaş ama 30 yaş Skriniar yani ve ligimizi göz önüne alarak konuşursak oynar gibime geliyor.