1 13021 Deneyimli Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 506 Çözümler 1 Beğeniler 516 20 Şubat 2025 #1 En son amcamın trenini kurtardım. Sonrasında anlamıyorum, looters var, araba çalındı diye bir görev var Spider-Man logolu. Bunların hangisi ana görev?
En son amcamın trenini kurtardım. Sonrasında anlamıyorum, looters var, araba çalındı diye bir görev var Spider-Man logolu. Bunların hangisi ana görev?
Çözüm adios 20 Şubat 2025 Merhaba. Ana görevlerde sarı ikaz işareti bulunuyor ve genelde ara sahne videosu giriyor. Yan görevlerde de mavi ikaz simgesi bulunuyor.
Merhaba. Ana görevlerde sarı ikaz işareti bulunuyor ve genelde ara sahne videosu giriyor. Yan görevlerde de mavi ikaz simgesi bulunuyor.
adios Bilgin Sosyal Locası Gelişen Oyun Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 840 Makaleler 1 Çözümler 112 Beğeniler 1.151 Yer Death 20 Şubat 2025 #2 Merhaba. Ana görevlerde sarı ikaz işareti bulunuyor ve genelde ara sahne videosu giriyor. Yan görevlerde de mavi ikaz simgesi bulunuyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Merhaba. Ana görevlerde sarı ikaz işareti bulunuyor ve genelde ara sahne videosu giriyor. Yan görevlerde de mavi ikaz simgesi bulunuyor.
Dzeko Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.105 Makaleler 6 Çözümler 12 Beğeniler 1.378 Yer İstanbul 20 Şubat 2025 #3 Direkt olarak isim isim görevleri öğrenmek istiyorsanız bu siteye bakabilirsiniz; Miles Morales missions Yan görevler, ana görevler ve şehirdeki mini aktiviteler burada simgeleriyle birlikte gözüküyor. Artı 0 Eksi
Direkt olarak isim isim görevleri öğrenmek istiyorsanız bu siteye bakabilirsiniz; Miles Morales missions Yan görevler, ana görevler ve şehirdeki mini aktiviteler burada simgeleriyle birlikte gözüküyor.