Milli maç sonrası suriyeliler bir kadının elindeki Türk bayrağına saldırdı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 485
  • Etiketler Etiketler
    milli türk
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

995

Uzman
İlk 1.000!
Makaleler
1
AnyConv.com__Lj4-Qfy0nsa_dI5w (1).webp

Milli maç sonrasında Türk bayrağını eline alıp sevinen bir kadına Suriyeliler Türk bayrağına koşarak kadının elinden aldı.

Olayın Viyana'da gerçekleştiği söyleniyor. Sosyal medyada büyük bir tepki çeken videoda kadın, daha sonra Türk bayrağını alan Suriyeliyi bulmaya çalışıyor. Videonun sonrasında, Viyana polisi araçla olay yerine intikal ediyor gibi görünüyor.

Olaydan görüntüler;

Biz tepki verince ya ırkçı oluyoruz ya da vicdansız. Fakat görüyorsunuz, yurtdışında bile rahat durmayıp cirit atan bu pis Suriyeliler orada da olay çıkarmaya devam ediyorlar. Reziller. Siz ne düşünüyorsunuz değerli hocalarım?

Haber kaynakları;
KÖRÜG - Haberin en doğru adresi

Eki Görüntüle 63350

Milli maç sonrasında Türk bayrağını eline alıp sevinen bir kadına Suriyeliler Türk bayrağına koşarak kadının elinden aldı.

Olayın Viyana'da gerçekleştiği söyleniyor. Sosyal medyada büyük bir tepki çeken videoda kadın, daha sonra Türk bayrağını alan Suriyeliyi bulmaya çalışıyor. Videonun sonrasında, Viyana polisi araçla olay yerine intikal ediyor gibi görünüyor.

Olaydan görüntüler;

Biz tepki verince ya ırkçı oluyoruz ya da vicdansız. Fakat görüyorsunuz, yurt dışında bile rahat durmayıp cirit atan bu pis Suriyeliler orada da olay çıkarmaya devam ediyorlar. Reziller. Siz ne düşünüyorsunuz değerli hocalarım?

Haber kaynakları;

Fazla merhamet vatana ihanettir! Bu kadar basit!

Evet ırkçıyım, vicdansızım, arapların başına ne gelirse gelsin güleceğim. Var mı başka soru?

Efendim aynı fikirde değilim. Sonucunda her insan aynı değildir. Ortaokulda tanıştığım "Arap" arkadaşım satesinde çoğu vaktimi iyi geçirdim. Bu sebeple her insanı ırkından dolayı dışlamak saçmadır.

Ek: Mültecilerin zeki olanları haricen hepsinin gitmesini istiyorum.

Eki Görüntüle 63350

Olaydan görüntüler;

Biz tepki verince ya ırkçı oluyoruz ya da vicdansız. Fakat görüyorsunuz, yurtdışında bile rahat durmayıp cirit atan bu pis Suriyeliler orada da olay çıkarmaya devam ediyorlar. Reziller. Siz ne düşünüyorsunuz değerli hocalarım?

Haber kaynakları;
Olay çok kötü ama şahısın Suriyeli olduğunu kim nereden biliyor? Doğrudan bir açıklama var mı?

Peki bu ayrım nasıl yapılacak söyler misiniz?

Efendim aynı fikirde değilim. Sonucunda her insan aynı değildir. Ortaokulda tanıştığım "Arap" arkadaşım satesinde çoğu vaktimi iyi geçirdim. Bu sebeple her insanı ırkından dolayı dışlamak saçmadır.

Umurum dışı hocam benim gördüğüm araplar tek tip insanlar, sizin gördüklerinizin arap olduğunu sanmıyorum.

Umurum dışı hocam benim gördüğüm araplar tek tip insanlar, sizin gördüklerinizin Arap olduğunu sanmıyorum.

Dediğim kişinin annesi öğretmen, babası mühendis. O sebeple olabilir. Yoksa arkadaş olduğum kadar düşman olduğum Arap sayısıda epey fazladır.

Peki bu ayrım nasıl yapılacak söyler misiniz?

1- Türk devletine minnettar olmalı.

2- Herhangi bir alanda iyi olmalı. Örneğin: Geometri, Matematik, Sosyoloji vb. alanlarda iyinin üzeri bir seviyede olması lazım.

Ayrımın yapılma biçimi, bizim ülkemizde oldukça az uygulanan "Seviye Tespit" uygulaması ile yapılacaktır. Bir öğrenciyi ilkokuldan itibaren her sene olmak şartıyla detaylı analizler ile ölçülecektir. Misal, konuşma, matematik, tarih vb. alanlarda. (Bu iktidar varken dediklerimin hayal ürünü olduğunun farkındayım.)

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geri
Yukarı Alt