• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Asılsız Milli savunma bakanlığı, terörist başı öcalan'ın açıklaması sonrası "şehitlerimiz" sayfasını güncellemeyi bıraktı

Makaleler
11
Yer
Japonya, Fukuoka
Son düzenleme:
Yazmak istediğim şeyi yazarsam muhtemelen tutuklanırım. %52 iyi baksın habere. Aşırı memnunlardır.

Bir filmde duymuştum. 45 saniyeliğine kahraman olursunuz diye. Öyle bir ülkeyiz ki, bu cennet coğrafyada çekmediğimiz dert kalmadı.
Ekonomi, siyaset bir kenara. Şehitler, bayrak kutsaldır. Herkesin saygı duyması gerekir. Siz orada rahat oturun diye şehit oluyor insanlar, anaların, babaların, yarlarının gözleri yaşlı. Bir siteye eklemek çok mu zor geldi? Anlam veremiyorum artık.

Cehabe seçilirse apoyu çıkaracaklar diye halkı korkuttular şimdi dediklerini yavaş yavaş yapıyorlar. %52 bu tabloya iyi baksın. Pek pişman olduklarını da sanmıyorum yarın yine çıkar kandırıldık derler asgari ücrete %50 zam yaptık derler yine seçilirler. Müstehak bunlara.

Nefes: Vatan sağ olsun filmi. Tavsiye ederim harika bir filmdir.

Konuya dönersek, şaşırtmadı. 52'lik kesim ne düşünüyor merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…