KS KS SF26 102 Bilgin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 8.937 Çözümler 22 Beğeniler 8.895 Bugün 19:50 #21 The Man From Earth dedi: Aslında onu duvara monte yapmak lazım da, çoğu kişi duvar delmek istemez onun için. Genişletmek için tıkla... Delmektense masaya montelemek mantıklı geliyor bana da hocam çünkü evin duvarına zarar vermek istemiyorum açıkçası.
The Man From Earth dedi: Aslında onu duvara monte yapmak lazım da, çoğu kişi duvar delmek istemez onun için. Genişletmek için tıkla... Delmektense masaya montelemek mantıklı geliyor bana da hocam çünkü evin duvarına zarar vermek istemiyorum açıkçası.
The Man From Earth 102 Bilgin Sosyal Locası Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 11 Beğeniler 2.607 Bugün 20:10 #22 SF26 dedi: Delmektense masaya montelemek mantıklı geliyor bana da hocam çünkü evin duvarına zarar vermek istemiyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... 4 delikten bir zarar gelmiyor ya, zaten yapısal bir yere delik delemezsin. Geri kapatması da 10 dakikalık alçı sıva.
SF26 dedi: Delmektense masaya montelemek mantıklı geliyor bana da hocam çünkü evin duvarına zarar vermek istemiyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... 4 delikten bir zarar gelmiyor ya, zaten yapısal bir yere delik delemezsin. Geri kapatması da 10 dakikalık alçı sıva.
KS KS SF26 102 Bilgin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 8.937 Çözümler 22 Beğeniler 8.895 52 dakika önce #23 The Man From Earth dedi: 4 delikten bir zarar gelmiyor ya, zaten yapısal bir yere delik delemezsin. Geri kapatması da 10 dakikalık alçı sıva. Genişletmek için tıkla... Bardaklık kısmı var, oraya yerleştirebiliyorsam oraya yerleştiririm aslında. Kabloları geçirmiş oradan ama ben orayı boş tutarım sepet sabitlemeyi planlıyorum altına.
The Man From Earth dedi: 4 delikten bir zarar gelmiyor ya, zaten yapısal bir yere delik delemezsin. Geri kapatması da 10 dakikalık alçı sıva. Genişletmek için tıkla... Bardaklık kısmı var, oraya yerleştirebiliyorsam oraya yerleştiririm aslında. Kabloları geçirmiş oradan ama ben orayı boş tutarım sepet sabitlemeyi planlıyorum altına.