Ama adamlar çalışmıyorlar doğru düzgün. Mojang gördüğüm en tembel ve en kötü şirket olabilir gerçekten.
Bu konuda hiç katılmıyorum, güncellemelerin sıklığını ve içeriğini anlaman için Minecraft'ın yönetim mantığını anlaman lazım dostum.
Olay firmanın tembelliği değil, oyunun mod konusunda çığır açmış olması. Şu an geliştiricilerin getireceği herhangi bir şeyin daha iyisini modlarla getirebiliyorlar. Minecraft devasa bir markete sahip ve ayrıca oyun içi bu modları da satıyor. Şu anda güncelleme getirmek gibi bir ihtiyaçları yok gibi düşünüyorlar ve halihazırda modların satıldığı mağazadan oyunun çok büyük gelirini de karşıladıkları için gelen güncellemelerin kapsamı büyük olmuyor.
Yani evet, bu adamlar mod satıyor, bu yüzden güncellemelerin çoğu ya beğenilmiyor ya da eksik bulunuyor. Firma da bunun farkında ve bu durumun pek değişeceğini sanmıyorum. Minecraft'ın güncellemeleri kötü değil, sadece aşırı yavaş ve bu bilerek yapılıyor. İnanın bir yazılımcı olarak söylüyorum dünyanın en basit sistemlerinden birine sahiptir Minecraft'ın güncelleme konusu. Bunu basit modderların bile yaptığı modlardan gayet anlayabilirsiniz.
Bu ne kadar kötü bir durum olsa da asla değişmeyecek. Microsoft Minecraft BR'nin mağazasının verimini düşürmek istemiyor.
Ayrıca END şuan ki haliyle az vakit geçirdiğimiz bir yer, ama yeni bir END yapısıyla orada yapacağımız şeylerin sayısı ve süresi de dolaylı yoldan artar. Yani insanların END güncellemesi istemesinin mantığı bu, güncellemelerin de mantığı bu değil mi?