Selamlar! Minecraft Eneba'da 720 TL'ye alınabiliyor.
Ben Ultimate Choice satıcısından aldım. İki adet Minecraft var. Biri website key, biri Windows Store key. Website key tercih edin, kupon kodu Windows Store key'de çalışmadı bende. Ki, website key daha güvenli. Nedeni ise Eneba'nın kendi aktivasyon sistemi. Eneba - Seamless Key Activation tarayıcı eklentisi ile aktivasyonu hızlıca güvenli şekilde sağlayabiliyorsunuz.
Hani ürün anahtarı size verilir, siz de girer ve oyunu/yazılımı alırsınız. Ama şöyle bir şey var, eğer ürün anahtarı çalışmazsa iade ya olmuyor ya da zor/uzun oluyor. Eneba'nın bu eklentisi, anahtarı size göstermeden kendi içinde Microsoft'un websitesinde ürünü aktive etmenizi sağlıyor. Eğer olur da aktivasyon olmazsa iadeyi tek tıkla yapabiliyorsunuz, çünkü ürün anahtarı size gösterilmemiş oluyor.
O yüzden website key daha güvenli bence.
Nasıl alınır?
Yan sekmede Microsoft (
https://account.microsoft.com/billing/redeem ) sekmesi açık kalsın. Ürünü sepete ekleyin, kupon kodunu girin ve ödemeyi yapın. Açılan ekranda Eneba eklentisi ile etkinleştirme butonu çıkacak. Ona tıklayın. Eklentiyi kurup otomatik olarak aktivasyonu başlatacak.
Kupon kodu:
AKS14
Ürün linki:
Ucuz Minecraft: Java & Bedrock Edition Windows Store key PC. Eneba'yı ziyaret edin ve dijital Minecraft: Java & Bedrock Edition oyununu en iyi fiyata satın alın.
Ha bir de, üstüne Windows Store'dan Minecraft Dungeons aldım. Kendisi otomatik Minecraft Legends verdi. Bilgim yok. Ama şu an 3 oyuna da sahibim.