Minecraft 959 TL'ye alınır mı?

Gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. Ama arkadaşlarınız ile ortak sunucuda oynamayı planlıyor iseniz kesinlikle değer. Dilerseniz, önce demo deneyin. Demo belirli bir süre oynayabilmenizi sağlıyor.

Gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. Ama arkadaşlarınız ile ortak sunucuda oynamayı planlıyor iseniz kesinlikle değer. Dilerseniz, önce demo deneyin. Demo belirli bir süre oynayabilmenizi sağlıyor.
Şahsen değeceğini düşünüyorum. Minecraft çok geniş bir oyun; sadece vanilla ile kalmıyor. Binlerce yüksek kaliteli pack var ve bu packlerin çoğunu bitirmek haftalar, hatta aylar sürebiliyor. Neredeyse sınırsız içeriği olan bir oyun için 1.000 TL bence o kadar yüksek bir fiyat değil.

Microsoft Store üzerinden indirimlerde 575 TL civarlarına düşüyor diye hatırlıyorum. Oradan kovalayabilirsiniz.

Açıkçası bu fiyata kendi sitesinden almaktansa Eneba tarzı yerlerden key almayı tercih ederdim.

Microsoft Store üzerinden indirimlerde 575 TL civarlarına düşüyor diye hatırlıyorum. Oradan kovalayabilirsiniz.
Sürekli indirime girmiyor ki. Bir sonraki indirim muhtemelen 2029'da oyunun 20. yılına özel olacak.

Demoya gerek yok hocam. Yıllardır korsan oynuyoruz, korsan ile devam etmek zorunda kalacağız muhtemelen.

Açıkçası bu fiyata kendi sitesinden almaktansa Eneba tarzı yerlerden key almayı tercih ederdim.
Paylaşımlı hesap satmıyor mu öyle siteler? Eneba'ya baktım şimdi, 700 TL'ye global key var mış. Alabilirim belki.

Benim için çok yüksek bir fiyat hocam.

Son düzenleme:
Paylaşımlı hesap mı yoksa key mi olduğunu açıklamadan anlarsınız hocam zaten. Eneba'da şu anda fiyatı böyle. Bu fiyata ek komisyon ücreti de oluyor ama her türlü orijinal siteden ucuz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…