gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.068 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.036 Yer Türkiye 13 Ekim 2024 #1 Olay şu ben Minecraft'ta mod kurmuştum sonra modu yanlış sürüme kurmuşum ve olan: Her şeyin gözleri beyaz olmuştu. Çözüldü: Minecraft köylülerinin gözleri beyaz görünüyor Normal düz dünya açtım hiçbir mod yok ama köylülerin gözleri beyaz çözümü nedir? www.technopat.net
Olay şu ben Minecraft'ta mod kurmuştum sonra modu yanlış sürüme kurmuşum ve olan: Her şeyin gözleri beyaz olmuştu. Çözüldü: Minecraft köylülerinin gözleri beyaz görünüyor Normal düz dünya açtım hiçbir mod yok ama köylülerin gözleri beyaz çözümü nedir? www.technopat.net
1 10593 Deneyimli Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 750 Çözümler 2 Beğeniler 427 13 Ekim 2024 #2 gustavo dedi: Olay şu ben Minecraft'ta mod kurmuştum sonra modu yanlış sürüme kurmuşum ve olan: Eki Görüntüle 90514 Her şeyin gözleri beyaz olmuştu. Çözüldü: Minecraft köylülerinin gözleri beyaz görünüyor Normal düz dünya açtım hiçbir mod yok ama köylülerin gözleri beyaz çözümü nedir? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Cidden diyorum bu fresh animations kadar sıkıntılısı yok.
gustavo dedi: Olay şu ben Minecraft'ta mod kurmuştum sonra modu yanlış sürüme kurmuşum ve olan: Eki Görüntüle 90514 Her şeyin gözleri beyaz olmuştu. Çözüldü: Minecraft köylülerinin gözleri beyaz görünüyor Normal düz dünya açtım hiçbir mod yok ama köylülerin gözleri beyaz çözümü nedir? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Cidden diyorum bu fresh animations kadar sıkıntılısı yok.
S SoldierBoyBabam Üstün Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 1.078 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 1.408 Yer Afyonkarahisar 13 Ekim 2024 #3 Herobrine dosyası mı indirdiniz hocam? Skinden zaten belli oluyor mod yüklendiği
1 10593 Deneyimli Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 750 Çözümler 2 Beğeniler 427 13 Ekim 2024 #4 SoldierBoyBabam dedi: Herobrine dosyası mı indirdiniz hocam? Elinden zaten belli oluyor mod yüklendiği Genişletmek için tıkla... Hayır hocam fresh animations indirdi.
SoldierBoyBabam dedi: Herobrine dosyası mı indirdiniz hocam? Elinden zaten belli oluyor mod yüklendiği Genişletmek için tıkla... Hayır hocam fresh animations indirdi.