Lotus Yetkin Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 607 Çözümler 7 Beğeniler 353 Yer Georgia Martvili 27 Nisan 2025 #1 Orijinal Minecraft bedrock editiona sahibiz. Arkadaşımla oynamak istiyorum ama bir türlü çözemedik. Yardımcı olursanız seviniriz.
Orijinal Minecraft bedrock editiona sahibiz. Arkadaşımla oynamak istiyorum ama bir türlü çözemedik. Yardımcı olursanız seviniriz.
Çözüm 4 4 4323 27 Nisan 2025 Lotus dedi: Orijinal Minecraft Bedrock Edition'a sahibiz. Arkadaşımla oynamak istiyorum ama bir türlü çözemedik. Yardımcı olursanız seviniriz. Genişletmek için tıkla... Xbox Launcher'a gir, oradan birbirinizi arkadaş eklerseniz davet ederek oluyordu sanırım.
Lotus dedi: Orijinal Minecraft Bedrock Edition'a sahibiz. Arkadaşımla oynamak istiyorum ama bir türlü çözemedik. Yardımcı olursanız seviniriz. Genişletmek için tıkla... Xbox Launcher'a gir, oradan birbirinizi arkadaş eklerseniz davet ederek oluyordu sanırım.
4 4323 Uzman Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 772 Çözümler 3 Beğeniler 473 27 Nisan 2025 #2 Lotus dedi: Orijinal Minecraft Bedrock Edition'a sahibiz. Arkadaşımla oynamak istiyorum ama bir türlü çözemedik. Yardımcı olursanız seviniriz. Genişletmek için tıkla... Xbox Launcher'a gir, oradan birbirinizi arkadaş eklerseniz davet ederek oluyordu sanırım. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Lotus dedi: Orijinal Minecraft Bedrock Edition'a sahibiz. Arkadaşımla oynamak istiyorum ama bir türlü çözemedik. Yardımcı olursanız seviniriz. Genişletmek için tıkla... Xbox Launcher'a gir, oradan birbirinizi arkadaş eklerseniz davet ederek oluyordu sanırım.
1 14925 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 17 Çözümler 114 Beğeniler 8.620 27 Nisan 2025 #3 Birbirinizin Xbox hesabını arkadaş eklemeniz lazım öncelikle, sonrasında ise oyun içinden Arkadaşlar sekmesine girip oradan oyuna girebilirsin. Artı 0 Eksi
Birbirinizin Xbox hesabını arkadaş eklemeniz lazım öncelikle, sonrasında ise oyun içinden Arkadaşlar sekmesine girip oradan oyuna girebilirsin.