Minecraft Bedrock Chunk nasıl silinir?

CVaRy

Uzman
Yer
Tbilisi/Georgia
Java sürümünde bir programla çok eski bir sürümde oluşturulmuş dünyayı yeni sürüme güncellerken Chunklar'ın hatalı oluşmaması adına silinmesi mümkun. Bedrock sürümünde böyle bir şey var mı? 1.17 veya 1.18 sürümünde tam hatırlamıyorum oynadığım bir survival dünyamı buldum geçen. Oynadım birkaç gün daha önceden açılan Chunk'lar bozulmuş. Görüntü açısından kötü duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Java sürümünde bir programla çok eski bir sürümde oluşturulmuş dünyayı yeni sürüme güncellerken Chunklar'ın hatalı oluşmaması adına silinmesi mümkun. Bedrock sürümünde böyle bir şey var mı? 1.17 veya 1.18 sürümünde tam hatırlamıyorum oynadığım bir Survival dünyamı buldum geçen. Oynadım birkaç gün daha önceden açılan Chunk'lar bozulmuş. Görüntü açısından kötü duruyor.

Amulet Editor bu program yardımcı olabilir.

Hocam o Windows ve diğer işletim sistemleri için. Mobil cihazlara göre chunker diye bir site buldum. Gayet güzel bir şekilde siliyor. Fakat şöyle bir sıkıntısı var envanter de ne kadar shulker varsa içindeki eşyalar kayboluyor.

Dediğiniz işlemi daha önce hiç yapmadım. Telefondaki dünyanızın dosyasını bilgisayara atıp açamıyor musunuz?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt