Essex Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.694 Makaleler 9 Çözümler 53 Beğeniler 3.810 24 Ocak 2024 #1 Yıllar önce Minecraft'ı bırakmıştım. Güzel build yapıyordum o sıralar. Şimdi yeniden başlayınca hiç güzel bir şey yapamadığımı fark ettim. YouTube ile bakıp build yapınca gelişiyor değil de kopyalıyor gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Yıllar önce Minecraft'ı bırakmıştım. Güzel build yapıyordum o sıralar. Şimdi yeniden başlayınca hiç güzel bir şey yapamadığımı fark ettim. YouTube ile bakıp build yapınca gelişiyor değil de kopyalıyor gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Yağız Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 300 Makaleler 1 Beğeniler 403 Yer Türkiye 24 Ocak 2024 #2 Kopyalaya kopyalaya elin alışır, devam.
1 199 Bilgin Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 5.968 Makaleler 10 Çözümler 27 Beğeniler 10.289 24 Ocak 2024 #3 Essex dedi: Yıllar önce Minecraft'ı bırakmıştım. Güzel build yapıyordum o sıralar. Şimdi yeniden başlayınca hiç güzel bir şey yapamadığımı fark ettim. YouTube ile bakıp build yapınca gelişiyor değil de kopyalıyor gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Oynaya oynaya gelişirsin.
Essex dedi: Yıllar önce Minecraft'ı bırakmıştım. Güzel build yapıyordum o sıralar. Şimdi yeniden başlayınca hiç güzel bir şey yapamadığımı fark ettim. YouTube ile bakıp build yapınca gelişiyor değil de kopyalıyor gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Oynaya oynaya gelişirsin.
BurakBirinci Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.204 Makaleler 15 Çözümler 13 Beğeniler 2.852 24 Ocak 2024 #4 Essex dedi: YouTube ile bakıp build yapınca gelişiyor değil de kopyalıyor gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Birebir yapmak zorunda değilsin. Ben genelde hub sunuculara spawn yeri yapardım. YouTube platformundan medieval wall, tower vs. dekorasyonlara bakarak kendime göre uyarlardım. Yapa yapa hayal gücün gelişiyor.
Essex dedi: YouTube ile bakıp build yapınca gelişiyor değil de kopyalıyor gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Birebir yapmak zorunda değilsin. Ben genelde hub sunuculara spawn yeri yapardım. YouTube platformundan medieval wall, tower vs. dekorasyonlara bakarak kendime göre uyarlardım. Yapa yapa hayal gücün gelişiyor.