Rehber Minecraft DeadlyDisasters plugini nasıl kullanılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2230
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 215
  • Etiketler Etiketler
    minecraft
Selamlar, bu rehberde Minecraft DeadlyDisasters plugininin ne olduğunu ve nasıl kullanıldığını anlatacağım. Plugindeki doğal afetleri listelemeyle başlayalım.

1) Earthquake

Bu doğal afeti başlattığınızda şiddetine göre yer yarılıyor ve etrafındaki canlılar sarsılıyor. Bu doğal afeti başlatmak için yazmanız gereken kod /disasters start Earthquake

2) Tsunami

Bu doğal afeti başlattığınızda bir su birikintisinin yakınındaysanız su seviyesi şiddete göre yükselir ve üstünüze gelir. Bu doğal afeti başlatmak için yazmanız gereken kod /disasters start Tsunami

3) Acidstorm

Asit yağmuru yağar, üstünde blok olmayan ve yağmura temas eden tüm canlılar yavaş yavaş ölür. Bu doğal afeti başlatmak için yazmanız gereken kod /disasters start acidstorm

4) Supernova

Büyük bir patlama yaratır ve düştüğü yerde büyük bir çukur oluşur. Bu doğal afeti başlatmak için yazmanız gereken kod /disasters start supernova

5) Cavein

Yukarınızdaki blokları ve aynı yükseklikteki bütün blokları yıkar ve yere düşürür. Bu doğal afeti başlatmak için yazmanız gereken kod /disasters start cavein

6) Meteorshower

Hava kararır, yukarıdan farklı bloklardan yapılmış meteorlar rastgele düşer. Bu doğal afeti başlatmak için yazmanız gereken kod /disasters start meteorshower

Purge ve geyser adlı doğal afetler eskiden çalışıyordu fakat ben denediğimde çalışmadı o yüzden ekleyemedim. Ama bence en güzelleri eklediklerim, şimdi pluginde olan diğer komutlara geçelim.

/disasters difficulty HARD

Yukarıdaki komutu yazdığınızda afetler daha zor ve çok olacaktır, zorluk ayarlama ayarı aynı modsuz Minecraft'taki gibi. Örneğin kolay yapmak istiyorsanız HARD kısmına EASY yazacaksınız.

/disasters randomdisasters enable

Yukarıdaki komutu yazdığınızda rastgele afetler olur. Örneğin survival bir şekilde oyun oynarken siz yapmasanız bile kendiliğinden doğal afet oluyor.

Doğal afetin şiddetini ayarlamak isterseniz sonuna 1 ile 6 arasında rakam yazıyorsunuz. Örneğin;

/disasters start earthquake 6

Yukarıdaki komutta en sonda 6 yazdığı için çok şiddetli bir deprem oluyor, fakat orada 1 veya 2 yazsaydı şiddeti daha az olurdu.

Anlatacaklarım bu kadardı, açıkcası ben plugini beğendim aynı mod gibi çalışıyor ve büyük doğal afetler olmasına rağmen oyun fazla kasmadı ve sunucunun kaynağını fazla kullanmadı. Aternos'tan 2 GB RAM'li sunucu açmama rağmen sunucu çökmedi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…