Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.568 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 16 Kasım 2025 #1 Oyuna ugün başladım ve doğrusunu söylemek gerekirse eğer çok fazla bilmediğim var. En basitinden mesela bu Zümrütler ile ne yapılabilir? Oyun, DLC'leri olmadan ne kadar sarar? Bir de oyunda market sistemi var mı?
Oyuna ugün başladım ve doğrusunu söylemek gerekirse eğer çok fazla bilmediğim var. En basitinden mesela bu Zümrütler ile ne yapılabilir? Oyun, DLC'leri olmadan ne kadar sarar? Bir de oyunda market sistemi var mı?
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.600 16 Kasım 2025 #2 Zümrüt derken şu altın coini mi kasettiniz hocam?
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.568 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 16 Kasım 2025 #3 Oltran dedi: Zümrüt derken şu altın coini mi kasettiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Altın da var sanırım ama o çok az şu anda ve hayır,kastetmedim onu.
Oltran dedi: Zümrüt derken şu altın coini mi kasettiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Altın da var sanırım ama o çok az şu anda ve hayır,kastetmedim onu.
Ssoulstealler59 Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 571 Beğeniler 831 16 Kasım 2025 #4 Köylüler ile takas yapabilirsin. Çeşitli büyüler veya eşyalar veriyorlar. Onun dışında pek bir işe yaramıyorlar.
Köylüler ile takas yapabilirsin. Çeşitli büyüler veya eşyalar veriyorlar. Onun dışında pek bir işe yaramıyorlar.