Minecraft farm önerisi

Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Minecraft oynuyoruz arkadaşlarla vampir modu vb. var. Ben o hardcoredaki insanlar gibi farm yapmak isterim, olmazsa olmaz farm önerileriniz var mı? Kömürüm bitiyor falan.
Huni ile sandık ve fırın bağlama nasıl yaparım?
Bir de eşyaya göre stoklanan sandık.
Başka farm öneriniz varsa da söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Farm konusunda en sevdiğim Golem Farmdır. Ben de oynuyorum şu sıralar küçük bir kasaba oluşturmaya çalışıyorum. Dünya üzerinde ahır var mesela. Ahırın altında da yün farmı var. Kümes var mesela, kümesin altında da yumurta ve pişmiş tavuk eti farmı var. Tarla var kocaman yel değirmeninin olduğu, Tarlaya hiç dokunmam. Yel değirmeninin içinde bir farm var kemik tozları ile dakikalar içinde stack stack ekin alabiliyorum. Evin zemin katında fırın sistemi var. Yakıt sandığı, maden sandığı, ve klasik fırın için vagonlar var. Pişen ürünler su asansörü ile chest odasına geliyor. Bunu da deneyebilirsin çok eğlencelidir.

Ender Ejderhası farmı vardı, görmüştüm ama detaylarını bilmiyorum. Ben olsaydım onu yapardım.

Wither iskelet farmı da olabilir aslında, şimdi aklıma geldi.

Buda olabilir.

Son düzenleme:
Ender ejderhası farmı vardı, görmüştüm ama detaylarını bilmiyorum. Ben olsaydım onu yapardım.

Wither iskelet farmı da olabilir aslında, şimdi aklıma geldi.

Bu da olabilir.

Demir, totem, Enderman, piglin farmı.

Enderman (XP) farmı,
Piglin (altın) farmı,
Creeper, mob (barut) farmı,
Kömür farmı da var, YouTube videolarına bir bakın.

Teşekkürler bu tür farmlar için dünyanın başlangıcında ne gibi bir başlangıç yapıp ne şekilde ilerlemem lazım fikri olan bilen var mı?

Teşekkürler bu tür farmlar için dünyanın başlangıcında ne gibi bir başlangıç yapıp ne şekilde ilerlemem lazım fikri olan bilen var mı?

Burada kimse farmı anlatamaz, video ile izleyerek yapman lazım. Çok detaylı çünkü. Deli gibi XP kasmak istiyorsan en iyisi Enderman farmı. Hem aşırı zor değil hem de çok fazla XP kazandırıyor. Oynadığın sürüm + Enderman farm diye aratıp bulabilirsin.

Kolay, orta, zor olarak ilerle. XP farmı önceliğin olsun. Sonra bir tane makine yapılıyordu, yukarıdan sürekli hareket halinde ve yere TNT atıyordu. O sebeple bir barut farmı iyi gider. Her yeri dümdüz yaparsın haritada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…