Minecraft filmi, beklenenin üzerinde bir gişe başarısı yakalayarak video oyunu uyarlamalarının popülaritesini bir kez daha kanıtladı. Film yalnızca sinemalarda değil, oyunun satış istatistikleri ve kullanıcı etkileşiminde de önemli bir artış sağladı. Minecraft Filmi, Oyun Satışlarına ve Aktif Oyuncu Sayısına Önemli Katkıda Bulundu The Game Business tarafından aktarılan habere göre, Minecraft filminin vizyona girmesinin ardından oyunun günlük aktif kullanıcı…
İlk gün izledim salonlar oturduğum yere göre full çekmişti. Yeni neslin çoğu videolar üzerinden izliyor ve demo oyunlar üzerinden oynuyor. Filmin fantastik hikayesi ebeveynleriyle genel küçükleri oyunu aldırmaya zorlamış gibi
Şu oyunun oynayan sayısı düşse de adam akıllı güncelleme gelse. Maşallah tek ekledikleri şey birkaç blok oldu son güncellemede. O eklenenleri modcular bir günde eklerdi.
Eğlendirmek için çekilen, oyundaki karakterleri ve olayları perdede gördükçe mutlu eden bir film. Gitmedim henüz ama ben de gidip izleyeceğim çocuksu yanımla birlikte.