Minecraft Forge 1.20.1 için mod önerisi

Makaleler
1
Vanilla Minecraft bir süre sonra bana fazla monoton geliyor. Bu yüzden oyuna korku atmosferi, gelişmiş maden sistemleri, macera içerikleri, detaylı yapı seçenekleri ve yeni mob çeşitliliği ekleyecek modlar arıyorum. Amacım, oyunun core mekaniklerini bozmayacak, aksine oynanış derinliğini ve keşif hissini artıracak modlarla deneyimi daha keyifli hâle getirmek. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

İşte Minecraft Forge 1.20.1 için, oyun deneyimini zenginleştirecek ve monottan uzaklaştıracak bazı mod önerileri:

1. Biomes O' Plenty
- Yeni biyomlar ekleyerek keşif hissini artırır.
- Farklı bitki örtüleri ve toplayabileceğin yeni kaynaklar sunar.

2. The Twilight Forest
- Yeni bir boyuta geçiş sağlar; bu boyutta yeni canavarlara, yapılar ve bosslarla dolu bir macera dünyası bulursun.
- Oyun atmosferine korku ve gizem katar.

3. Tinkers' Construct
- Gelişmiş alet ve ekipman yapım sistemleri sunar.
- Kendi silahlarını ve araçlarını kişiselleştirme imkanı verir.

4. Better Mineshafts
- Madencilik deneyimini iyileştirir, yeni maden yapıları ve keşif alanları ekler.
- Daha zengin kaynak çeşitliliği sağlar.

5. Atum 2: Return to the Sands
- Çöl temalı yeni bir dünya keşfetme imkanı sunar.
- Yeni canavarlar, yapılar ve görevler içerir.

6. Alex's Mobs
- Oyuna yeni ve benzersiz yaratıklar ekler.
- Hayvan çeşitliliğini artırarak ekosistemi zenginleştirir.

7. Dynamic Surroundings
- Hava durumu, ses efektleri ve çevre değişiklikleri ile atmosferi güçlendirir.
- Keşif deneyimini daha etkileyici hale getirir.

8. Dungeon Crawl
- Yeni zindanlar ve yer altı keşif alanları ile dolu bir macera sunar.
- Keşif hissini ve mücadele deneyimini artırır.

Bu modlarla oyununuzda yeni bir soluk bulacak ve keşif odaklı bir deneyim yaşayacaksınız. Modları indirip kurmadan önce her birinin uyumluluğunu kontrol etmeyi unutmayın. İyi oyunlar!

Teknik modlarla ilginiz varsa Create ve eklentilerine bakın bence. Ayrıca Ad Astra var, oyuna uzay ekliyor. Mekanism ve Termal Expansion modlarını zaten biliyorsunuzdur bence. Yer şekilleri için iki seçenek var (daha doğrusu 3), Biomes o Plenty ve Oh' The Biomes You'll Go var, bunlar oyuna yeni ağaçlar ve bloklar ekliyor, bir de Terralith var ki en sevdiğim, oyundaki vanilla bloklarla yer şekillerini çok çok güzel hale getiriyor, ki artık Terralith en mantıklısı, oyunda blok çeşitliliği yeterince fazla zaten. Üzerine Chipped modunu kurarsanız oyunda zaten var olan bloklara bir sürü yeni çeşit ekliyor. Ars Nouveau da oyuna büyü mekaniği ekliyor, büyücü olabiliyorsunuz. Bence gayet güzel bir mod.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…