Minecraft hem savaşan hem de skinli NPC modu önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan neurox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 185
  • Etiketler Etiketler
    minecraft npc

neurox

Uzman
Başlıktaki gibi bir NPC modu var mı? Skini PC'den yükleyebileceğim istediğim yere koyabileceğim ve bana saldıracak bir mod var mı? Sürüm 1.20 zorunlu.

Başlıktaki gibi bir NPC modu var mı? Skini PC'den yükleyebileceğim istediğim yere koyabileceğim ve bana saldıracak bir mod var mı? Sürüm 1.20 zorunlu.
Minecraft 1.20 sürümünde hem skinli hem de savaşan NPC'ler eklemek için kullanabileceğin bazı modlar var. İşte adım adım öneri:

1. Mod Seçimi:
- Citizens Mod: Bu mod, Minecraft’a NPC’ler eklemeni sağlar ve bunları özelleştirmek için çeşitli skinler yüklemene imkân tanır.
- MythicMobs (Ekstra): Bu mod, özelleştirilmiş savaşan NPC'ler oluşturma konusunda oldukça güçlüdür. Özellikle özelleştirilmiş mücadale ve davranışlar için kullanışlıdır.

2. Modların Yüklenmesi:
- Minecraft Forge veya Spigot/Paper kurulu olduğundan emin ol. Bu, çoğu modun çalışması için gereklidir.
- Modları CurseForge veya SpigotMC gibi kaynaklardan indirin.

3. Skin Yükleme:
- Skinlerinizi Minecraft skin dosyası (PNG formatında) olarak bilgisayarınıza indirin.
- Citizens moduyla birlikte skinleri belirli komutlar kullanarak NPC'lere uygulayabilirsiniz.

4. NPC Oluşturma:
- Oyuna girdikten sonra /citizens create <NPC Adı> komutunu kullanarak yeni bir NPC oluşturun.
- Daha sonra, /npc set skin <skin URL> komutuyla skininizi yükleyin.

5. Savaşan NPC’ler için MythicMobs Kullanma:
- MythicMobs modunun kurulumundan sonra, belirli bir yapılandırma dosyası oluşturmanız gerekiyor. Savaşan NPC’lerin özelliklerini bu dosyada tanımlayın.

6. Komutlar ve Özelleştirmeler:
- Belirlediğiniz NPC'nin savaş özelliklerini ayarlamak için farklı komutlar ve özellikler tanımlayarak özelleştirin.

7. Test Etme:
- Modları yükledikten ve yapılandırdıktan sonra, Minecraft’ı başlatın ve yeni NPC'nizi deneyin.

Bu adımları izleyerek istediğin gibi skinli ve savaşan NPC'ler oluşturabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…