Selam,
Bugünkü rehberimiz, Minecraft için güncel mod bulucu aracı. Aslında mod güncelleyicisi de denebilir ancak mod üzerinde bir değişiklik yapmadığı için bu terimi Techolay için uygun görmedim.

Mantık nedir ve nasıl çalışır:
-Siteye bilgisayarından yüklediğin modların (varsa) güncel sürümünü bulup indirmeni sağlar.

Site linki:

Ekran görüntüsü 2025-10-08 212707.webp

Basit bir arayüze sahip bu arkadaş. Yukarıdan, modül ve sürüm seçebilirsin. Bu seçim, modu hangi sürümde ve hangi modülde aradığındır.
Adı üstünde "Upload Your Mods" buraya modları yükleyeceksin.

Modları yükledikten sonra, "Update" butonuna tıkla.
Çıkan listeden, dilersen istediğin modları tek tek indir ya da alta in ve "Download All" butonuna basıp bütün modları zip formatında indir. Sonra çıkar ve kullan (:

Teşekkürler
-Oltran

Bu arada arkadaşlar birden fazla mod kullanıyorsanız bu işinize cidden yarayacaktır. Haberiniz olsun.

Sizmi yaptınız çok güzel ve mantıklı. İlk başta dönüştürücü sanmıştımda dürüm bulmakta iyi elinize sağlık Minecrafterlerin işine yarayacaktır.

Prism Launcher, Modrinth, CurseForge varken bu çok saçma değil mi? Hâlâ mod paketlerini default Minecraft Launcher'ına mod loader kurup tek tek indirerek mi yapıyorsunuz?

Sizmi yaptınız çok güzel ve mantıklı. İlk başta dönüştürücü sanmıştımda dürüm bulmakta iyi elinize sağlık Minecrafterlerin işine yarayacaktır.
Hayır ben yapmadım. Teşekkür ederim (:

Prism Launcher, Modrinth, CurseForge varken bu çok saçma değil mi? Hâlâ mod paketlerini default Minecraft Launcher'ına mod loader kurup tek tek indirerek mi yapıyorsunuz?
Orjinal Minecraft başlatıcısı bence her zaman en iyisidir.

Orijinal Minecraft başlatıcısı bence her zaman en iyisidir.
Hayır, konu modlu Minecraft ise değildir. Modlu Minecraft oynayıp default Minecraft Launcher'ı kullananı görmedim. Saydığım diğer Launcher'lar işini 10 kat kolaylaştırıyor.

Ayrıca 400 mod içeren mod paketlerini indirip yönetmek, sence default Minecraft Launcher'ında nasıldır bir tahmin et.

Hayır, konu modlu Minecraft ise değildir. Modlu Minecraft oynayıp default Minecraft Launcher'ı kullananı görmedim. Saydığım diğer Launcher'lar işini 10 kat kolaylaştırıyor.

Ayrıca 400 mod içeren mod paketlerini indirip yönetmek, sence default Minecraft Launcher'ında nasıldır bir tahmin et.
O kadar fazla mod kullanmadığım ve sadece görsel bileşen modlarını kullandığım için bu site bana yardımcı oldu hocam, diğer konuyu bilemiyorum ben diğerlerini hiç kullanmadım (:

Tailwind CSS ile yapılmış sanırım tasarım. Fena gözükmüyor. Açık, karanlık ve sistem temaları gelse (shadcn/ui kullanın bu iş için) iyi olur. Onun haricinde işimi görür. Eline sağlık.