Minecraft için mod destekli sunucu tavsiyesi

cyyp 3

Başarılı
Minecraft için sunucu açacağım, 5-6 kişi oynayacağız ve modlu oynayacağız, o yüzden mod destekli olsun, fiyat performans olsun.

Hepiniz aynı mod paketini kurun eğer ki Premium'u olmayan arkadaşlarınız varsa bilgisayarı en güçlü olan şunu kurup yerel ağda paylaş diyerek çıkan IP'yi size versin: e4mc - Minecraft Mod hepinizde premium varsa gidip yukarıda bahsedilen Essential'ı hepiniz indirin bilgisayarı güçlü olan kişi dünyasını paylaşsın: Essential Mod - Minecraft Mod

Maalesef PC wi güçlü olanın interneti kötü interrneti iyi olanın PC'si kötü hocam o yüzden server düşünmüştük.

Maalesef PC wi güçlü olanın interneti kötü interrneti iyi olanın PC'si kötü hocam o yüzden server düşünmüştük.

O zaman ben direkt düz VPS öneririm, içine Linux kurarsınız. 6-7 GB RAM'li bir Ryzen sunucu iyidir ama sizin teknik seviyenizi bilmediğim için bu öneriyi yapmak saçma olur. Ben Türkiye'deki çoğu panelli hizmeti kullanmadığım için o hizmetler hakkında yorum yapamayacağım. Kendim sunucu açarsam panelli hizmet olarak Pebblehost kullanıyorum, onun da fiyatları malum.

O kadar bilgim yok maalesef hocam exatron hakkında bilginiz var mı?

O kadar bilgim yok maalesef hocam exatron hakkında bilginiz var mı?

Kendim aktif kullanmadığım için birebir tecrübem yok ama temelde Aternos'un ücretli ve saatlik ödemeli versiyonu. Paneli basittir, modları tek tıkla kurarsınız. Sunucuyu 7/24 açık tutmayıp günde 2-3 saat oynayıp kapatacaksanız kullandıkça öde mantığıyla aylık sabit sunuculardan çok daha uyguna gelir, işinizi görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…