Learnof Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.470 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 1.958 24 Ekim 2025 #1 Sürüm 1.21.9 ve linkteki farmı yaptım ama çocuk yapmıyorlar. Üzerlerine envanterini dolduracak kadar ekmek attım. Kalpler çıkıyor ama çocuk yok.
Sürüm 1.21.9 ve linkteki farmı yaptım ama çocuk yapmıyorlar. Üzerlerine envanterini dolduracak kadar ekmek attım. Kalpler çıkıyor ama çocuk yok.
Daffy Duck Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1.979 Çözümler 16 Beğeniler 1.261 Yer İstanbul 24 Ekim 2025 #2 2'den fazla yatak koydunuz mu? Kaç tane ekmek atıyorsunuz bir de? Artı 0 Eksi
KS KS Learnof Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.470 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 1.958 24 Ekim 2025 #3 Daffy Duck dedi: 2'den fazla yatak koydunuz mu? Kaç tane ekmek atıyorsunuz bir de? Genişletmek için tıkla... 3 adet yatak var. Envanterlerini dolduracak kadar atıyorum. Alamadıkları zaman envanterin dolduğunu anlıyorum. Artı 0 Eksi
Daffy Duck dedi: 2'den fazla yatak koydunuz mu? Kaç tane ekmek atıyorsunuz bir de? Genişletmek için tıkla... 3 adet yatak var. Envanterlerini dolduracak kadar atıyorum. Alamadıkları zaman envanterin dolduğunu anlıyorum.
talongod Yetkin Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 3.044 Makaleler 5 Çözümler 24 Beğeniler 3.628 24 Ekim 2025 #4 Learnof dedi: 3 adet yatak var. Envanterlerini dolduracak kadar atıyorum. Alamadıkları zaman envanterin dolduğunu anlıyorum. Genişletmek için tıkla... Onlara iş verdiniz mi peki? Bir de etrafta bir mob olmamasına dikkat edin. Artı 0 Eksi
Learnof dedi: 3 adet yatak var. Envanterlerini dolduracak kadar atıyorum. Alamadıkları zaman envanterin dolduğunu anlıyorum. Genişletmek için tıkla... Onlara iş verdiniz mi peki? Bir de etrafta bir mob olmamasına dikkat edin.
KS KS Learnof Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.470 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 1.958 24 Ekim 2025 #5 talongod dedi: Onlara iş verdiniz mi peki? Bir de etrafta bir mob olmamasına dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Onlara çiftçi işi verdim. Etrafta mob yok her yer aydınlık. Artı 0 Eksi
talongod dedi: Onlara iş verdiniz mi peki? Bir de etrafta bir mob olmamasına dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Onlara çiftçi işi verdim. Etrafta mob yok her yer aydınlık.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.736 Çözümler 9 Beğeniler 2.672 Yer KKTC | Gazimağusa 24 Ekim 2025 #6 Learnof dedi: Sürüm 1.21.9 ve linkteki farmı yaptım ama çocuk yapmıyorlar. Üzerlerine envanterini dolduracak kadar ekmek attım. Kalpler çıkıyor ama çocuk yok. Genişletmek için tıkla... Ekonomi onları da vurdu sanırım. Etraf aydınlık ve mob yok değil mi? Artı 0 Eksi
Learnof dedi: Sürüm 1.21.9 ve linkteki farmı yaptım ama çocuk yapmıyorlar. Üzerlerine envanterini dolduracak kadar ekmek attım. Kalpler çıkıyor ama çocuk yok. Genişletmek için tıkla... Ekonomi onları da vurdu sanırım. Etraf aydınlık ve mob yok değil mi?
Daffy Duck Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1.979 Çözümler 16 Beğeniler 1.261 Yer İstanbul 24 Ekim 2025 #7 Ethem Efe dedi: Ekonomi onları da vurdu sanırım. Etraf aydınlık ve mob yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Video thumbnail'ine bakarsak aydınlık gözüküyor hocam ondan kaynaklanmıyor bence. Belki de alan çok dardır rahat etmiyorlardır. Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: Ekonomi onları da vurdu sanırım. Etraf aydınlık ve mob yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Video thumbnail'ine bakarsak aydınlık gözüküyor hocam ondan kaynaklanmıyor bence. Belki de alan çok dardır rahat etmiyorlardır.
hellomister Yetkin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 275 Çözümler 1 Beğeniler 334 24 Ekim 2025 #8 Yanlarından ayrılmayı deneyin biraz süre geçsin. Artı 0 Eksi