Bekir Başarılı Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 166 Beğeniler 167 Yer Tekirdağ 5 Mayıs 2024 #31 ircoas dedi: Yok. @683'da evinden onun esya calmis . Genişletmek için tıkla... Meşale dolu ev. Zor modda tabii doğar. Bekir dedi: Meşale dolu ev. Zor modda tabii doğar. Genişletmek için tıkla... O çatıda kalmış öyle düzeltimi sanıyordum şimdi hallettim.
ircoas dedi: Yok. @683'da evinden onun esya calmis . Genişletmek için tıkla... Meşale dolu ev. Zor modda tabii doğar. Bekir dedi: Meşale dolu ev. Zor modda tabii doğar. Genişletmek için tıkla... O çatıda kalmış öyle düzeltimi sanıyordum şimdi hallettim.
Pcman80 Üstün Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 1.066 Çözümler 2 Beğeniler 764 Yer Gerçekte var olmayan yer. 5 Mayıs 2024 #32 Hocam kayıklı metro hattı yapabilirsiniz. Şehrin üzerine veya altına.
ircoas Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.148 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.701 Yer İzmir 5 Mayıs 2024 #33 Pcman80 dedi: Hocam kayıklı metro hattı yapabilirsiniz. Şehrin üzerine veya altına. Genişletmek için tıkla... Yapmayi dusunuyoz hocam.
Pcman80 dedi: Hocam kayıklı metro hattı yapabilirsiniz. Şehrin üzerine veya altına. Genişletmek için tıkla... Yapmayi dusunuyoz hocam.
Pcman80 Üstün Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 1.066 Çözümler 2 Beğeniler 764 Yer Gerçekte var olmayan yer. 5 Mayıs 2024 #34 ircoas dedi: Yapmayi dusunuyoz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sunucu adresi verseniz ben de gelsem?
ircoas dedi: Yapmayi dusunuyoz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sunucu adresi verseniz ben de gelsem?
KS KS 2 2230 Uzman Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 1.524 Makaleler 21 Çözümler 21 Beğeniler 1.722 5 Mayıs 2024 #35 Pcman80 dedi: Hocam kayıklı metro hattı yapabilirsiniz. Şehrin üzerine veya altına. Genişletmek için tıkla... Şehirin altında su dolu bir tünel var dün yaptım, tekneyle hızlıca şehirden geçebiliyoruz karşı denize. Raylarımız olduğunda yaparız metro.
Pcman80 dedi: Hocam kayıklı metro hattı yapabilirsiniz. Şehrin üzerine veya altına. Genişletmek için tıkla... Şehirin altında su dolu bir tünel var dün yaptım, tekneyle hızlıca şehirden geçebiliyoruz karşı denize. Raylarımız olduğunda yaparız metro.
Pcman80 Üstün Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 1.066 Çözümler 2 Beğeniler 764 Yer Gerçekte var olmayan yer. 5 Mayıs 2024 #36 2230 dedi: Şehirin altında su dolu bir tünel var dün yaptım, tekneyle hızlıca şehirden geçebiliyoruz karşı denize. Raylarımız olduğunda yaparız metro. Genişletmek için tıkla... Hocam buz ile yapılanı bahsediyorum ben.
2230 dedi: Şehirin altında su dolu bir tünel var dün yaptım, tekneyle hızlıca şehirden geçebiliyoruz karşı denize. Raylarımız olduğunda yaparız metro. Genişletmek için tıkla... Hocam buz ile yapılanı bahsediyorum ben.
KS KS 2 2230 Uzman Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 1.524 Makaleler 21 Çözümler 21 Beğeniler 1.722 5 Mayıs 2024 #37 Pcman80 dedi: Hocam sunucu adresi verseniz ben de gelsem? Genişletmek için tıkla... Discord'um kaansener, eklersen beraber oynayabiliriz.
Pcman80 dedi: Hocam sunucu adresi verseniz ben de gelsem? Genişletmek için tıkla... Discord'um kaansener, eklersen beraber oynayabiliriz.
Pcman80 Üstün Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 1.066 Çözümler 2 Beğeniler 764 Yer Gerçekte var olmayan yer. 5 Mayıs 2024 #38 2230 dedi: Discord'um kaansener, eklersen beraber oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bir tane hesabımı buldum, oradan ekleyeyim.
2230 dedi: Discord'um kaansener, eklersen beraber oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bir tane hesabımı buldum, oradan ekleyeyim.
NightWist Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.785 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.424 5 Mayıs 2024 #39 Bu sunucuda gerçekten oynuyoruz gelmek isteyenlere IP verebiliriz. mudurvekili dedi: Güzel görünüyor da o iki lego bloğunu kim dikti? Genişletmek için tıkla... Saçma sapan Build'lerin sahibi konuyu açan desperadodur. Köyün üstünde 2 tane uzunlamasına çubuk var. Arada çıkıp köyü izliyor.
Bu sunucuda gerçekten oynuyoruz gelmek isteyenlere IP verebiliriz. mudurvekili dedi: Güzel görünüyor da o iki lego bloğunu kim dikti? Genişletmek için tıkla... Saçma sapan Build'lerin sahibi konuyu açan desperadodur. Köyün üstünde 2 tane uzunlamasına çubuk var. Arada çıkıp köyü izliyor.
KS KS 2 2230 Uzman Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 1.524 Makaleler 21 Çözümler 21 Beğeniler 1.722 5 Mayıs 2024 #40 NightWist dedi: Bu sunucuda gerçekten oynuyoruz gelmek isteyenlere IP verebiliriz. Saçma sapan Build'lerin sahibi konuyu açan desperadodur. Köyün üstünde 2 tane uzunlamasına çubuk var. Arada çıkıp köyü izliyor. Genişletmek için tıkla... Bekirin evini ve yanındaki bankayı ben yapmadım. Onlar da çok kötü gözüküyor. O çubuğu da köyün fotoğrafını çekmek için yaptım. Köylüler de çıkıyor zaten.
NightWist dedi: Bu sunucuda gerçekten oynuyoruz gelmek isteyenlere IP verebiliriz. Saçma sapan Build'lerin sahibi konuyu açan desperadodur. Köyün üstünde 2 tane uzunlamasına çubuk var. Arada çıkıp köyü izliyor. Genişletmek için tıkla... Bekirin evini ve yanındaki bankayı ben yapmadım. Onlar da çok kötü gözüküyor. O çubuğu da köyün fotoğrafını çekmek için yaptım. Köylüler de çıkıyor zaten.