Arkadaşımı trollemek için makro açacağım. Farem G203. Kontrolü basit olan istediğim zaman durdurabileceğim ve CPS ayarlayabileceğim güvenilir makro önerileriniz var mı? Logitech G HUB uygulamasından yapınca durduramıyorum nedense kabloyu sök çıkar yapmam gerekiyor. Virüssüz, güvenilir ve kontrolü basit makro önerilerinizi bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 7 Ocak 2024
- Makaleler
- 9
Download - Pulover's Macro Creator işine yarayabilir. Açık kaynak güvenilir.
mercha
Yetkin
Arkadaşımı trollemek için makro açacağım. Farem g203. kontrolü basit olan istediğim zaman durdurabileceğim ve CPS ayarlayabileceğim güvenilir makro önerileriniz var mı? Logitech G HUB uygulamasından yapınca durduramıyorum nedense kabloyu sök çıkar yapmam gerekiyor. Virüssüz, güvenilir ve kontrolü basit makro önerilerinizi bekliyorum.
G HUB üzerinden yaptığınız makronun SS'ini atın. Büyük ihtimalle bir hata yaptınız. İlla makro programı lazım derseniz en bilineni ve bence en güzeli Speed Auto clicker dır.
hmz4hsg
Yetkin
7Clicker Minecraft - An Open Source Autoclicker
7Clicker Minecraft is an open source autoclicker. This is one of the most popular AutoClickers out there. Screenshots: 7Clicker Minecraft Download Links
www.9minecraft.net
20CPS'ye kadar ayarlanabiliyor kullanımı çok basit. İndirirken original file (ZIP) linkinden indirin diğeri çalışmıyor.
Beyazıt
Üstün
En iyisi Auto Clicker. Mouse'un kendi uygulamasından da makro ayarı yapabilirsiniz.
Download - Pulover's Macro Creator işine yarayabilir. Açık kaynak güvenilir.
Karışık geldi, hazır olması daha iyi olur.
![]()
7Clicker Minecraft - An Open Source Autoclicker
7Clicker Minecraft is an open source autoclicker. This is one of the most popular AutoClickers out there. Screenshots: 7Clicker Minecraft Download Linkswww.9minecraft.net
20CPS'ye kadar ayarlanabiliyor kullanımı çok basit. İndirirken original file (ZIP) linkinden indirin diğeri çalışmıyor.
Deniyorum.
hmz4hsg
Yetkin
Site gayet güvenli. Ben faremin makro uygulamasını keşfetmeden önce kullanıyordum.