2230

Uzman
Makaleler
21
Arkadaşımı trollemek için makro açacağım. Farem G203. Kontrolü basit olan istediğim zaman durdurabileceğim ve CPS ayarlayabileceğim güvenilir makro önerileriniz var mı? Logitech G HUB uygulamasından yapınca durduramıyorum nedense kabloyu sök çıkar yapmam gerekiyor. Virüssüz, güvenilir ve kontrolü basit makro önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşımı trollemek için makro açacağım. Farem g203. kontrolü basit olan istediğim zaman durdurabileceğim ve CPS ayarlayabileceğim güvenilir makro önerileriniz var mı? Logitech G HUB uygulamasından yapınca durduramıyorum nedense kabloyu sök çıkar yapmam gerekiyor. Virüssüz, güvenilir ve kontrolü basit makro önerilerinizi bekliyorum.

G HUB üzerinden yaptığınız makronun SS'ini atın. Büyük ihtimalle bir hata yaptınız. İlla makro programı lazım derseniz en bilineni ve bence en güzeli Speed Auto clicker dır.

20CPS'ye kadar ayarlanabiliyor kullanımı çok basit. İndirirken original file (ZIP) linkinden indirin diğeri çalışmıyor.

Karışık geldi, hazır olması daha iyi olur.

20CPS'ye kadar ayarlanabiliyor kullanımı çok basit. İndirirken original file (ZIP) linkinden indirin diğeri çalışmıyor.
1711357053054.webp

Deniyorum.