Arkadaşımı trollemek için makro açacağım. Farem G203. Kontrolü basit olan istediğim zaman durdurabileceğim ve CPS ayarlayabileceğim güvenilir makro önerileriniz var mı? Logitech G HUB uygulamasından yapınca durduramıyorum nedense kabloyu sök çıkar yapmam gerekiyor. Virüssüz, güvenilir ve kontrolü basit makro önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşımı trollemek için makro açacağım. Farem g203. kontrolü basit olan istediğim zaman durdurabileceğim ve CPS ayarlayabileceğim güvenilir makro önerileriniz var mı? Logitech G HUB uygulamasından yapınca durduramıyorum nedense kabloyu sök çıkar yapmam gerekiyor. Virüssüz, güvenilir ve kontrolü basit makro önerilerinizi bekliyorum.
G HUB üzerinden yaptığınız makronun SS'ini atın. Büyük ihtimalle bir hata yaptınız. İlla makro programı lazım derseniz en bilineni ve bence en güzeli Speed Auto clicker dır.
7Clicker Minecraft is an open source autoclicker. This is one of the most popular AutoClickers out there. Screenshots: 7Clicker Minecraft Download Links
www.9minecraft.net
20CPS'ye kadar ayarlanabiliyor kullanımı çok basit. İndirirken original file (ZIP) linkinden indirin diğeri çalışmıyor.
7Clicker Minecraft is an open source autoclicker. This is one of the most popular AutoClickers out there. Screenshots: 7Clicker Minecraft Download Links
www.9minecraft.net
20CPS'ye kadar ayarlanabiliyor kullanımı çok basit. İndirirken original file (ZIP) linkinden indirin diğeri çalışmıyor.