pEmirq

Uzman
Selam,

Minecraft oynarken yeni şeyler keşfedip farklı mekaniklerle eğlenebileceğim modpackler arıyorum. 1.20.1 uyumlu, Forge veya fabric fark etmez. Çok modlu ama bilgisayarımı yormayacak şekilde optimize edilmiş olursa süper olur. Sistemim orta seviye: 16 GB RAM, bazen büyük modpacklerde kasma olabiliyor, o yüzden dengeli paketler tercih ederim.

Aradığım modpack biraz farklı: Sıkılmadan keşfetmek istiyorum. Nereye baksam yeni bir yapı, gizemli bir mekan veya ilginç bir içerik görmeliyim. Ejderhayı öldürmekle bitmesin oyun; bossları bitirdikten sonra bile yeni amaçlar, görevler ve keşfedilecek şeyler olsun.

Özellikle önemli olan:

Kendine özel haritası olan modpackler
Hayatta kalma ve keşif odaklı modlar.
Yeni mekanikler ve içerikler ekleyen modlar.
Büyük ama ağır olmayan, akıcı modpackler.
All the mods” gibi ağır modpacklere alternatifler.

Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Çok sağ olun hocam rica edersem şu prominence 2'nin amacından bahseder misiniz? Ne yapmamız gerekiyor amacı falan
Souls-Like türü bir mod hocam. Karakterinizi geliştiriyorsunuz, Rünler diziyorsunuz, The Void adı verilen bir güce karşı mücadele ediyorsunuz, İtem bulup tipini değiştirip dahada güçlendirebilirsiniz, özel kaynaklar bulup dahada güçleniyorsunuz. Ayrıca birsürü biyom, krallık, boyut ve yaratık var. Aklıma gelmeyen daha birsürü şey var modpaketinde. Benim şu zamana kadar oynadığım en eğlenceli mod.

Souls-like türü bir mod hocam. Karakterinizi geliştiriyorsunuz, rünler diziyorsunuz, the Void adı verilen bir güce karşı mücadele ediyorsunuz, item bulup tipini değiştirip daha da güçlendirebilirsiniz, özel kaynaklar bulup daha da güçleniyorsunuz. Ayrıca bir sürü biyom, krallık, boyut ve yaratık var. Aklıma gelmeyen daha bir sürü şey var modpaketinde. Benim şu zamana kadar oynadığım en eğlenceli mod.

Teşekkür ederim hocam ama PC kaldırmıyacak gibi bir his var içimde 488 mod biraz fazla da 🙃