Minecraft NeoForge nasıldır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ege0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 315
  • Etiketler Etiketler
    minecraft nasıl

ege0

Uzman
CurseForge kullanıyodum hep ama şu an modlar hep NeoForge'a yapılmış o yüzden NeoForge kurmak istiyorum, nasıldır acaba? CurseForge'dan ayrılanların kurduğu bir şeymiş galiba, güvenilirdir diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden mod konusunda Fabric tercihiniz olmuyor?

CurseForge bir mod sitesi, NeoForge ise bir mod istemcisi ya da çalıştırıcısı -hangisi olursa- . CurseForge'u nasıl kullandığınızı anlamadım.

Eğer sorunuz "Bir çalıştırıcı olarak NeoForge iyi midir?" ise valla denemedim ancak eskiden Forge vardı muhtemelen onun yeni hâlidir de ne denli iyi fikrim yok. Eski hâline benziyorsa iyidir.

Fabric öneririm. Muhtemelen Fabric'in mod desteği birazcık daha çoktur.

CurseForge derken düz Forge'dan bahsettiğinizi farz ediyorum çünkü CurseForge mod yöneticilerini ve mod paketlerini indirmenizi kolaylaştıran bir yazılımdan fazlası değil. Modların NeoForge için özel olarak yapıldığını sanmıyorum. NeoForge dediğimiz şey belirttiğiniz gibi Forge ekibinin bir çoğunun ana şirketten ayrılmasıyla kurulmuş bir oluşum. NeoForge ve Forge altyapı olarak neredeyse tamamen aynı şeyler bu nedenle NeoForge için yazsa bile Forge ile de modları sorunsuz olarak kullanabiliyor olman gerekir. Sorunuza gelecek olursak kullanabilirsiniz, güvenli ve açık kaynaklı bir yazılım.

Neoforge fabric gibi bir şey fabric'in yandan yemişi diye biliyorum. Yani Curseforge ile alakası ne anlamadım.
Mod yönetcisi olmaları dışında Fabric ve Neoforge'un uzaktan yakında alakaları yok.

kurulması daha uğraştırıcıydı diye hatırlıyorum.
Fabric kurulumunu istediğiniz sürüme göre ayarlayıp yükledikten sonra mods klasörüne fabric api dosyasını attığınızı varsayarsak 2 dakika alır o da internet hızınıza göre değişir. @Oltran hocamla güzel modlar paylaştık 1.21.4 sürümü için ve mods klasörünü direk olarak ulaşılması için buluta yüklemiştim. Düşünürseniz paylaşabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…