Lufiann Uzman Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 31 Beğeniler 5 28 Haziran 2025 #1 Minecraft'ta 1.16.5 PvP'sine uygun bir Client arıyorum fakat orijinal Minecraft'a sahip değilim. Biraz araştırdım fakat çoğu Client ya orijinal Minecraft istiyor ya da sadece 1.8.9 sürümüne sahip. Önerilerinize açığım.
Minecraft'ta 1.16.5 PvP'sine uygun bir Client arıyorum fakat orijinal Minecraft'a sahip değilim. Biraz araştırdım fakat çoğu Client ya orijinal Minecraft istiyor ya da sadece 1.8.9 sürümüne sahip. Önerilerinize açığım.
ozgunokia Yetkin Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 821 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 549 28 Haziran 2025 #2 Feather Client çok iyidir korsan olarak kullanma methodları var bakabilirsiniz.
KS KS Lufiann Uzman Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 31 Beğeniler 5 28 Haziran 2025 #3 ozgunokia dedi: Feather Client çok iyidir korsan olarak kullanma methodları var bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim methodları uygulayabilirsem geri dönüş yaparım.
ozgunokia dedi: Feather Client çok iyidir korsan olarak kullanma methodları var bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim methodları uygulayabilirsem geri dönüş yaparım.
ozgunokia Yetkin Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 821 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 549 28 Haziran 2025 #4 Lufiann dedi: Teşekkür ederim methodları uygulayabilirsem geri dönüş yaparım. Genişletmek için tıkla... Legacy Launcher ile yapılıyor genelde, Feather'ın sitesinden Fabric olarak indrin ve gerisini YouTube'dan vs. bakın çok hatırlamıyorum hocam.
Lufiann dedi: Teşekkür ederim methodları uygulayabilirsem geri dönüş yaparım. Genişletmek için tıkla... Legacy Launcher ile yapılıyor genelde, Feather'ın sitesinden Fabric olarak indrin ve gerisini YouTube'dan vs. bakın çok hatırlamıyorum hocam.
KS KS Lufiann Uzman Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 31 Beğeniler 5 28 Haziran 2025 #5 ozgunokia dedi: Legacy Launcher ile yapılıyor genelde, Feather'ın sitesinden fabric olarak indrin ve gerisini YouTube'dan vs. bakın çok hatırlamıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... 1-2 saat önce hallettim. Feather Client'in fabric versiyonunu ve Fabric API modunu TLauncher'ın mods kısmına attım ve oldu.
ozgunokia dedi: Legacy Launcher ile yapılıyor genelde, Feather'ın sitesinden fabric olarak indrin ve gerisini YouTube'dan vs. bakın çok hatırlamıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... 1-2 saat önce hallettim. Feather Client'in fabric versiyonunu ve Fabric API modunu TLauncher'ın mods kısmına attım ve oldu.