Rehber Minecraft Server ve Web panel kurulumu (Local)

Ngrok'ya da Hamachi kullan bilmiyorum.

Kardeşim local diye başlık attım farkındaysan. Konudan uzaklaşır mısın lütfen? 2 saat dediğin şey alt tarafı uygulamayı indirip çalıştırmak.

Ben de diyorum ki bu işi siteler aracılığıyla yapabiliyorken neden bir şeyler indireyim? çocuk gibi sinirlenmene gerek yok, rehber diye bir başlık açıp bir şeyleri sunuyorsan eleştiriye açık olmalısın.

Hocam meraktan soruyorum ama bu paneli siz mi yaptınız bu şekilde bana da farklı bir oyunun sunucusu için lazımda.

Hocam meraktan soruyorum ama bu paneli siz mi yaptınız bu şekilde bana da farklı bir oyunun sunucusu için lazımda.

Benim değil. Bu panel açık kaynak kodlu özgür bir yazılımdır. İstediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Eğer başka oyunlar için panel lazımsa Open Game Panel veya Pterodactyl panel kullanabilirsiniz.

Playit en iyi çözüm şuanda port yönlendirme işi için hem ngrok gibi saçma sapan link değişmiyor hem de UDP desteği var. GeyserMc ile bedrock java karışık oynayacaklar için harika.

Böyle bir web aracı kullanıp sisteme yük bindirmeye de gerek yok öyle çok büyük işlere girmeyecekseniz. Server ayarları dosyasını ayarlamak zor değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…