Makaleler
3
Yer
Ordu
Statik IP artık çok pahalandığı için mecburen iptal ettim ve yardımınıza ihtiyacım var. Aternos kullanmayacağım çünkü sunucuyu hem bilgisayarımda host etmek istiyorum, hem sıra beklemeyle uğraşmak istemiyorum, hem de kısıtlamaları fazla. Ngrok denedim ama bir çalışıyor bir çalışmıyor ve ayrıca hem stabil değil hem de aylık 5 dolar sınırı var. Hamachi eski ve dolayısıyla epey kötü sayılır. Bu bağlamda ne önerirsiniz acaba?

Biliyorum. Bunu 3 4 farklı mail kullanarak çözüyordum ben rahatlıkla.

Saganetwork öneririm. 2 3 ay gibi bir süre modlu oynadık, oldukça ilgililer ve stabil çalışıyor.
Hocam ücretsiz alternatif lazım.

Ücretsiz mi bu servis? Yoksa Ngrok gibi ücret istiyor mu?

İkide bir hesap mı değiştirsin? Son çare olarak kullanılabilir ama pek pratik değil.
Katılıyorum. Zırt pırt hesap değiştirmek pek pratik gelmiyor. Oracle Cloud vardı ancak ona da hiçbir şekilde kayıt olamıyorum. Sürekli bir şeyler eksik oluyor ve kaydetmiyor. Kaydetse de bile yer yok diye hata veriyor sürekli.

Eğerki VDS olarak aramıyorsanız exaroton var
16 GB rame kadar çıkıyor ayrıca hiç lag yapmıyor
Mod yükşeyebiliyorsunuz arayüzü aynı aternos gibi bakmanızı tavsiye ederim

Eğerki VDS olarak aramıyorsanız exaroton var
16 GB rame kadar çıkıyor ayrıca hiç lag yapmıyor
Mod yükşeyebiliyorsunuz arayüzü aynı aternos gibi bakmanızı tavsiye ederim
Özellikle ram ve işlemci çekirdeği ayarlama muhabbeti çok iyi kredi sistemi diye bir sistemleri var örneğin 8 GB RAM seçtiyseniz 1 saatte 8 kredi alıyor ve gayet başarılı bir sunucu sağlayıcısı