Minecraft'a yeni pelerinler eklendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Helox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 269
  • Etiketler Etiketler
    minecraft

Helox

Üstün
Makaleler
1
Yer
Tensura

Mavi olan Twitch, kırmızı olan ise TikTok'da alınıyor. Herhangi bir Minecraft yayınını 3 dakika izlemeniz yeterli, bu arada TikTok'da yayını yapan kişiyi takip etmelisiniz yoksa ödülü vermiyor.

Bence önemsiz. Neyse ki modlar var. Bir sürü mod indiriyorum. Onlar olmasa oyunu pek oynamazdım. Oyuna uzun aralarla gelen güncellemelerle az bir şey ekliyorlar sadece. Ama modlar sayesinde bir sürü içerik dolu oluyor.

Bence önemsiz. Neyse ki modlar var. Bir sürü mod indiriyorum. Onlar olmasa oyunu pek oynamazdım. Oyuna uzun aralarla gelen güncellemelerle az bir şey ekliyorlar sadece. Ama modlar sayesinde bir sürü içerik dolu oluyor.
Mahvettiler oyunu.
Pelerinler güzel aslında, mesela elitra ile kullanırsanız jack black in yüzü gözüküyor.

Çünkü "eski" oldukları için değerliler ve o zamanlar da oyuncusu sayısı azdı. O yüzden de daha az kişi sahip oluyordu.
Ben biliyorum zaten neden değerli olduğunu. Yeni pelerinlerin değersizleştiği gerçeğini değiştirmiyor dediğin şey.

ben biliyorum zaten neden değerli olduğunu. Yeni pelerinlerin değersizleştiği gerçeğini değiştirmiyor dediğin şey.

Değersiz olsa bile insanlar en azından kozmetik sahibi oluyor. Kötü bir tasarımı da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…