seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.318 Çözümler 11 Beğeniler 3.259 26 Mayıs 2026 #1 Oyundaki en verimli farmı nasıl yaparım? Saatler harcayacak vaktim yok, biraz da pratik olmalı.
GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 888 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 26 Mayıs 2026 #2 Enderman farmı yapabilirsin hocam. Çok uğraştırıcı değil malzemeleri de basit sayılır yapımı da kısa. Ben bu videodan yapmıştım.
Enderman farmı yapabilirsin hocam. Çok uğraştırıcı değil malzemeleri de basit sayılır yapımı da kısa. Ben bu videodan yapmıştım.
theodore bagwell Başarılı Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.207 Çözümler 4 Beğeniler 445 Yer Fox River Hapishanesi 26 Mayıs 2026 #3 GTR dedi: Enderman farmı yapabilirsin hocam. Çok uğraştırıcı değil malzemeleri de basit sayılır yapımı da kısa. Ben bu videodan yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Eskimiyor abi şu farm ya daha iyisini görmedim hala.
GTR dedi: Enderman farmı yapabilirsin hocam. Çok uğraştırıcı değil malzemeleri de basit sayılır yapımı da kısa. Ben bu videodan yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Eskimiyor abi şu farm ya daha iyisini görmedim hala.
Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 449 Beğeniler 229 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 26 Mayıs 2026 #4 GTR dedi: Enderman farmı yapabilirsin hocam. Çok uğraştırıcı değil malzemeleri de basit sayılır yapımı da kısa. Ben bu videodan yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Ender incileri için bide otomasyon yaptın mı tadından yenmez.
GTR dedi: Enderman farmı yapabilirsin hocam. Çok uğraştırıcı değil malzemeleri de basit sayılır yapımı da kısa. Ben bu videodan yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Ender incileri için bide otomasyon yaptın mı tadından yenmez.
GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 888 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 26 Mayıs 2026 #5 Captain Skriniar dedi: Ender incileri için bir de otomasyon yaptın mı tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Zaten bu farmın tek sıkıntısı incilerin çok fazla olması:/
Captain Skriniar dedi: Ender incileri için bir de otomasyon yaptın mı tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Zaten bu farmın tek sıkıntısı incilerin çok fazla olması:/
Batuşş Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 341 Beğeniler 141 Yer Linus Torvalds'ın Evi 26 Mayıs 2026 #6 seeraddar dedi: Oyundaki en verimli farmı nasıl yaparım? Saatler harcayacak vaktim yok, biraz da pratik olmalı. Genişletmek için tıkla... Eğer tarlaysa Adal'ın sonsuz tarlasına benzer ya da nehrin ucuna kadar tarla yapabilirsiniz.
seeraddar dedi: Oyundaki en verimli farmı nasıl yaparım? Saatler harcayacak vaktim yok, biraz da pratik olmalı. Genişletmek için tıkla... Eğer tarlaysa Adal'ın sonsuz tarlasına benzer ya da nehrin ucuna kadar tarla yapabilirsiniz.