Minecraft'ta kullandığım mod klasörünü paylaşıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Learnof
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 275
  • Etiketler Etiketler
    minecraft mod

Learnof

Üstün
Makaleler
2
Geçen bir arkadaş hazır mod klasörü istemişti. İhtiyacı olan vardır diye paylaşıyorum. Oyun 1.21.4 sürümü için geçerlidir bu yüzden Fabric kurulumunuzu buna göre yapmanız gerekmektedir. Mod içeriği oyunun dengesini bozmayacak şekilde tatlı modları barındırır. Silah, dinozor, uçma-kaçma vb. modları içermemektedir.

• Bir adet harita modu
  • Bir adet ağaç kırma modu (Shift tuşu ile çalışır)
  • Bir adet çoklu maden modu (sadece madenlerde çalışır, Shift ile çalışır)
  • Bir adet envanter düzenleme modu (karışık envanterinizi düzenleyebilirsiniz)
  • Bir adet sınırsız köylü takas modu (köylülerle sonsuz takas)
  • Bir adet köylü envanteri değiştirme modu (köylü ile takas yapacağınız itemleri kır koy yapmadan hızlıca bulabilirsiniz)
  • Balık tutma modu (denizin ortasında otomatik olarak balık tutabilirsiniz, kaldırılmış olan balık farmını tekrar aktif edebilirsiniz)
  • Gamma modu (Oyun karanlıksa aydınlatabilirsiniz. G ile aktif edilir)
  • FPS göstergesi
  • Sağ tık ile hasat (hasatlarınızı sağ tık ile hasat ederseniz tekrar ekmenize gerek kalmaz)
  • Sodium (FPS artışı)
  • Roughly Enough Items (İtemlerin nasıl yapılacağını araştırmanıza gerek yok her itemin yapılışını gösterir)

Güzel modlar var. Bir gün kurup bakmak isterim.

Effortless Building o sürüm için çıksaydı iyi olurdu. Modların, oyunun dengesini çok değiştirmiyor. Bu çok hoşuma gitti.

Modların hepsi güzel de sonsuz takas biraz dengesiz olmuş gibi. Ben kullanmazdım ama kullanana saygım da yo- pardon sonsuz.

Bu arada bir mod unutmuşum. Yıllardır beklediğimiz ve Mojang'ın umrunda olmayan elytra ve göğüslüğü birleştiren mod. Bu mod sayesinde hem göğüslüğünüzü hem de kanadınızı kullanabileceksiniz.

Hocam OptiFine yok galiba. Olsa güzel olurdu.

Hocam OptiFine yok galiba. Olsa güzel olurdu.
OptiFine ne yapacaksınız ki hocam o tarihte kaldı. Shader için performans için kullanılırdı. Attığım mod klasöründe Shader için IrısShader modu vardır. Ayrıca performans için ise Sodium şu an dünya çapında en iyi performansı sergiler. Eğer ekran kartınız da Nvidia ise Nvidium modu da kurarsanız iki kat FPS alırsınız rahatlıkla. OptiFine tarih oldu...

İfadeler: 470

Ben bayağı eskide kalmışım o zaman. Minecraft'ı 1.17 sürümünden sonra tamamen takip etmeyi bıraktım çünkü.

Ben bayağı eskide kalmışım o zaman. Minecraft'ı 1.17 sürümünden sonra tamamen takip etmeyi bıraktım çünkü.
1.14 en iyisiydi. Mağaralar gelince bozdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…