Detaylar
Kim cevapladı?Selam arkadaşlar, Minecraft'ta end City'de öldüm ama End'e gidip portaldan geçtiğim zaman öldüğüm end City'yi bulamıyorum. Nasıl bulabilirim? Koordinat komutu vs. var mıdır?
Emin değilim ama oyun loglarının olduğu yere bakabilirsin belki ölüm koordinat'ı yazıyordur.
Uniesse
Uzman
Emin değilim ama oyun loglarının olduğu yere bakabilirsin belki ölüm Koordinat'ı yazıyordur.
Oyun loglarına nereden bakacağım?
Genelde burda olur buraya gitmek için ise win r basıp %appdata%\.minecraft yazmanız gerekiyor.
C:\Users\KULLANICI_ADI\AppData\Roaming\.minecraft\logs
Uniesse
Uzman
Genelde burada olur buraya gitmek için ise Win r basıp %appdata%\.Minecraft yazmanız gerekiyor.
Teşekkürler log klasörünü buldum sanırım şimdi zamanına bakmam lazım.
Genelde burada olur buraya gitmek için ise Win r basıp %appdata%\.Minecraft yazmanız gerekiyor.
Peki bu aynı şekilde sunucu için geçerli mi?
Teşekkürler log klasörünü buldum sanırım şimdi zamanına bakmam lazım.
Peki bu aynı şekilde sunucu için geçerli mi?
Evet Sunucuda'da Logs'da olur ve eğer Aternos sunucusu ise ölünen yere geri ışınlama diye bir ayar var.
Uniesse
Uzman
Evet Sunucuda'da Logs'da olur ve eğer Aternos sunucusu ise ölünen yere geri ışınlama diye bir ayar var.
Evet sunucu Aternos.
Players kısmına girip last deat location'dan son öldüğünüz konumu daha rahat öğrenebilirsiniz.
Uniesse
Uzman
Players kısmına girip last deat Location'dan son öldüğünüz konumu daha rahat öğrenebilirsiniz.
Yardımın için tekrardan teşekkürler söylediğin yeri buldum ama keşke end de ilk öldüğüm yerin koordinatı da olsa. Loglardan hiçbir şey çıkmadı bu arada.