Minecraft'ta sıra dışı olaylar yaşadık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Snory
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 337

Snory

Üyecik
Arkadaşlar ben Snory bugün arkadaşımla yaşadığımız o sıra dışı olayı anlatacağım.

Manhunt oynamak için Aternos'tan bir sunucu açtık girdik 1. el Manhunt'ta hiçbir sıkıntı yoktu eğleniyorduk 2. turu oynayalım dedik 2. tura geçtik 2. tura başladıktan sonra arkadaşım durduk yere hasar aldığını söyledi ben de şakasına herobrine gelmiştir diye söyledim neyse sonra arkadaşım madene gitti madende mineshaft buldu örümcek ona saldırmıyordu sonra ben çok şaşırdım sonra arkadaşım oradan çıktı ve oynarken şu yine hasar aldığını etrafta durduk yere eşyaların olduğunu söyledi (troll bir plugin bulunmuyor tek star compass ekledim Manhunt için) ben de artık olayları ciddiye almanın farkına vardığım için tplendim bir baktım arkadaşımın yanında bir barut falan var hani orada kimse ölmedi bir mob ölmedi birden belirdi sonra ben bir baktım arkadan blok kırılıyor ama tak diye Creative'de kırar gibi değil elle taş kırarsın ya öyle kırılıyor dedim çok şaşırdık çok korktuk neyse oradan çıkalım dedik çıktık sonra başlangıçta başka bir maden vardı oraya girdik orada çok şey yaşandı şimdi anlatacağım biz girdik sonra durduk yere duvarlar ve yerler kırılmaya başladı biz ne oluyor dedik böyle birkaç blok kırılıyor ne oluyor dedik çok şaşırdık abi ama nasıl şaşırdık sonra arkadaşım lavaboya gitmek için AFK bıraktı arkadaşım afkyken (o yapmamış) oyundan çıktı girdi sıra dışı harkeetler yaptı bana vurdu yanıma geldi falan falan gelince bana naptığını anlattım oda çok şaşırdı neyse bir daha AFK bırakması gerekti yine bıraktı ve yine o hareketler vardı sonra biz inanılmaz şaşırdık dedik ne oluyor o alandan çıktık tam çıkarken bir şey fırlatıldı bana ne oldugunu göremedim (normalde her şeyi kayı da aldım ama neden oldugunu bilmiyorum kayıt kapanmış) sonra arkadaşıma örümceğin saldırmadığı madene geri gittik orayı araştırdık spectatorde sonra bir alan bulduksuda C harfi yazıyor sonra biraz daha araştırdık sonraki mağarada biz dokunmadığımız halde redstonelar yanıyor. Hatırladığım kadarı bu kadar sabah yaşandı olay yani benzerini veya aynısını yaşayan birisi varsa söyleyebilir mi (sunucuyu silmedik) lütfen arkadaşlar çok korkuyorum yani ne oldu ne oldu diye çok merak ettik var mı aynısını yaşayan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün rüyamda maden kazarken Herobrine beni kovalayıp jumpscare atıyordu. Şaka şaka 10 ay önce Minecraft'ın Alpha 1.2.6 sürümünü oynarken canlıların yapay zekası garip duruyordu (Koyunlar inekler tavuk vs. kendi etrafında dönüp duruyordu çoğu zamanlar bana dimdik bakıyordu) Garip biyomlar vs. çoktu ürkütücüydü yani durduk yere bir anda C418 çalıp her yer sisli oluyordu. Bunun için yeşil sitede konu açmışlığım bile var. Siz siz olun Minecraft'ın Alpha sürümlerine bulaşmayın.

Arkadaşlar, ben yalan söylemiyorum siz bukadar çok dalgaya vurmuş olabilirsiniz ancak uzun uzun destek almak için anlatmak istemiştim böyle kırıcı şekilde konuşmak yerine böyle bir olayın gerçekleşmediğini belki bir bug felan olduğunu anlatabilirdiniz. Üzgünüm ama bu konularda şaka yapamam sırf bu olay konusunda destek almak için hesap açtım konuda yalan söylemediğimi dürüstçe belli etmiş bulunmaktayım. Bu şekilde konuşmak çokta doğru değil açıkçası. Profilime laf edenler varsa kusura bakmayın değiştirmeyi planlıyorum sadece sevdiğim için koymuştum ve bu yalan felanda değil kayıtım vardı ancak silinmiş bu konularda şaka maalesef yapamayacağım. Bu olaylar bir çok kullanıcının başına gelen olaylardan birini anlatmak istedim ve sürüm eski değil. 1.20.1

Aynen, kesin olmuştur. Gojo profilli birinden ne beklersin ki.
Profilim hoşuna gitmeyebilir ancak olay gerçek. Bu konuda dalga geçme imkanının olduğunu düşünmüyorum.

Arkadaşlar 9 yaşındayım çok korkuyorum bu gerçek mi?
Evet gerçek dalga geçmeyi bırakırsan çok sevinirim. Bu konuda şaka yapamam.

Ben ne okuyorum ya?
Minecraftta yaşanmış bir olayı okuyorsun.

Allah için nokta ve virgül kullanmayı öğrenin. Gözlerim kaldıramadı mineshafttan sonra.
Olayın şaşkınlığıyla koymayı unutmuşum. Senden iyi Türkçe bildiğime eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…