Çözüldü Minecraft'ta ZIP formatındaki mod nasıl eklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

user427696a

Başarılı
İnternette video ve nasıl olacağını anlatan sitelere baktım, hiçbiri sorunumu çözmedi.

Denediklerim:
  • Direkt attım.
  • Klasöre ayrılıp attım.
  • İçinde jar dosyası olmadığı için formatını jar değiştirip denedim.
  • İçinde resorucepacks dosyaları falan vardı teker teker klasorlerine attım ama yine olmadı.
Denediğim mod endless horror the ultimate horror experience.

Çözüm
Oyun orijinal mi? Orijinal ise CurseForge kurun Microsoft hesabınıza oturum açın ve mod paketleri sekmesinden mod adını arayın.

Orijinal değil ise \AppData\Roaming\.minecraft\versions klasörüne ZIP dosyasını atın. ZIP dosyasına sağ tık yapın ve klasöre ayıklayın.

Merhaba, öncelikle Minecraft'ın orijinal mi ona göre bir fikir vereceğim.

Oyun orijinal mi? Orijinal ise CurseForge kurun Microsoft hesabınıza oturum açın ve mod paketleri sekmesinden mod adını arayın.

Orijinal değil ise \AppData\Roaming\.minecraft\versions klasörüne ZIP dosyasını atın. ZIP dosyasına sağ tık yapın ve klasöre ayıklayın.

Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba, öncelikle Minecraft'ın orijinal mi ona göre bir fikir vereceğim.

Orijinal değil, klasöre ayırıp deneyeceğim.

Senin indirmeye çalıştığın şey mod değil mod paketi. O yüzden kuramamışsın. Curseforge da modpaketlerini tek tıkla kurabilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…