Minecraft'tan neden zevk alamıyoruz?

yusfucuklar321 3

Uzman
Neden zevk alamıyoruz artık bu oyundan? Her gün Instagram'da görüyorum, tek başına hardcore'da şehir kurmuş, devasa yapılar yapmış, tüm farmları yapmış 5K, 10K gün oynamış kişileri görüyorum. Gaza gelip ben de giriyorum; ancak taş kırarken sıkılıp çıkıyorum, aşırı sıkılıyorum. Quality of life modları ekliyorum, oyunu değiştirmeyen modlardan belki motivasyonum artar diye, hiç değişmiyor. Bugün survival başladık arkadaşlarla, Nether'da ölüp hepimiz çıktık. Ölünce hepimizde olan azıcık oynama isteği bile gidiyor. Sizce nasıl zevk alınır Minecraft'tan?

Ben de bazen canım sıkılınca giriyordum, çok büyük hayallerle yapılar inşa etmekle ama 2. gün yüzüne bakmıyordum oyunun; yani küçükken aldığım heves yok artık. Bence Minecraft'tan zevk alamayan bizler, oyun tarzı olarak farklı şeylerden zevk almaya başladık. Kimisi büyüdüğünden, kimisi farklı hikayeler keşfetmek istediğinden, kimisi de artık kare bloklardan sıkılıp güzel grafikli oyunlar oynamak istediğinden.

Haklısınız. Ben de yaşadım bu durumu hocam. Bugün tekrar başladım, sordum AI amacım gelişmek değil, rahat etmek, yapılar yapmak. Dedim, "İlla rahat olmak için oyunu bitirmem mi lazım?" O, "Evet," dedi ama "Bunu gel yaratıcı ile yapalım," dedi. Gittim, yaratıcı ile Nether kestim, ejderha elitra aldım, rahatım artık, full survival.

Arkadaşlarla oynamak lazım, challenge yapılabilir çünkü bende de aynı durum. Onun dışında fan-made haritalar yapabilirsiniz. Creative modda ben mesela arkadaşımla 2 kişi olsak da JoJo's Bizarre Adventure Steel Ball Run haritası yapmaya çalışıyoruz. Çok uzun sürecek mesela ama işte yapıyoruz. Arkadaşla oynamak lazım, Minecraft yani sarmıyor tek başına her türlü bence.Arkadaşlarınızla oynayın ama arkadaşınız yoksa biraz sıkıntı.

Vallahi tek oynarken çok sıkılıyorum ama arkadaşlarla oynama fırsatımız arada bir oluyor o zmaan çok sarıyor ciddi oynayınca çok sıkıcı bir oyun Full makara yapmak gerekiyor yoksa sıkıyor 2-3 güne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…