Mini Evanescene derlemesi: (Bring Me To Life, Lithium...)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1538
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 534
  • Etiketler Etiketler
    müzik

1538

Üstün
Makaleler
7
Tarzıma hitap etmiyor ama bu hatuna bayılıyorum. Rock ile arası olan/olmayan hemen hemen herkesin bildiği, bilmeyenlerin de aşina olduğu, beğendiğim şarkılarını koydum.

En çok oynatılan yerlerin zaman ayarlı hepsi:

Lithium:​

Bring Me To Life:​

My Immortal:​

Going Under:​

Call Me When You're Sober:​

Direkt içine çekiyor insanı. Nu metal olmasından dolayı da belki bize güzel geliyordur ama gerçekten güzel şarkı.

Dediğim Instagram videosu bu bu arada. Cover zaten.

Şöyle videoları görünce baba olasım geliyor, daha çok gencim...
İleride rap versiyonu akar.

Şöyle videoları görünce baba olasım geliyor, daha çok gencim...
İleride rap versiyonu akar.

Adam çok şanslı. Güzel şarkılar ile büyüyor kızı. İleride çok farklı yerlere de gelebilir.

Yalan yok, benim de olasım geldi. Bu yaz hemen evleneyim. (!)

Adam çok şanslı. Güzel şarkılar ile büyüyor kızı. İleride çok farklı yerlere de gelebilir.

Yalan yok, benim de olasım geldi. Bu yaz hemen evleneyim. (!)
Bence kızı şanslı. Bu arada Kanye'nin kızıyla yaptığı yeni Vultures albümündeki şarkıyı gördün mü? Kızdaki sermaye kimse de yok.

Lityum müziğinin bende komik bir anısı var. Genel cerrahi dersinde yaşadığımız bir olay aslında. Hoca bir soru sormuştu sanırım tiroit fonksiyonu üzerineydi cevaplardan biri lityumdu. Sınıfta da bayağı bir neden sayıldı o atlandı. Hoca da dedi ki arkadaşlar ben önceden rock müzik dinlemeyi aşırı seviyordum. Saymadığınız cevaplardan biri lityumdu böyle bir müzik var kim söylüyor bileceksiniz sözlüde sorarım bilemeyen kalır dedi.(sormadı bu arada. )O an evanescence demiştim. Hoca yüzüme aşağılar ifadeyle bakıp hayır demişti. İstediği Nirvana'nın lityum müziğiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…