Dark Raiden Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.048 Makaleler 11 Çözümler 24 Beğeniler 2.643 Yer Slytherin 31 Ekim 2025 #1 Selam. Thunderbolt 4 destekli mini bilgisayarım için yine Thunderbolt destekli dock arıyorum ama çok model var ve tam seçemedim. Kullanan biri vardır belki diye sorayım dedim. Örnek olarak şöyle bir şey aradığımı belirteyim: https://amzn.eu/d/69rHf0c Mutlaka olması gereken bağlantılar: Dahili NVMe SSD yuvası. 1 tane yeter ama 2 veya daha fazla olabilir. Hızı önemli değil. Ethernet (tercihen 2.5 Gbps) 3.5 mm ses jakı. Deneyimleyen varsa temiz ses vermeli. PD destekli Type-C. Birden fazla USB-A veya Type-C. HDMI veya DisplayPort. Küçük boyutlu olması tercih sebebi. M4 Mac Mini kadar olabilir. Sade tasarım tercih sebebi. Bütçe maksimum 8.000-9.000 TL diyelim. Daha uygun olabilir. Yurt dışı da olur.
Selam. Thunderbolt 4 destekli mini bilgisayarım için yine Thunderbolt destekli dock arıyorum ama çok model var ve tam seçemedim. Kullanan biri vardır belki diye sorayım dedim. Örnek olarak şöyle bir şey aradığımı belirteyim: https://amzn.eu/d/69rHf0c Mutlaka olması gereken bağlantılar: Dahili NVMe SSD yuvası. 1 tane yeter ama 2 veya daha fazla olabilir. Hızı önemli değil. Ethernet (tercihen 2.5 Gbps) 3.5 mm ses jakı. Deneyimleyen varsa temiz ses vermeli. PD destekli Type-C. Birden fazla USB-A veya Type-C. HDMI veya DisplayPort. Küçük boyutlu olması tercih sebebi. M4 Mac Mini kadar olabilir. Sade tasarım tercih sebebi. Bütçe maksimum 8.000-9.000 TL diyelim. Daha uygun olabilir. Yurt dışı da olur.
E emircankaraca Çalışkan Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 7 14 Ocak 2026 #2 Selam ben de yakın sayılabılecek özelliklerde bır dock arıyorum aldıysanız atar mısınız?
KS KS Dark Raiden Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.048 Makaleler 11 Çözümler 24 Beğeniler 2.643 Yer Slytherin 14 Ocak 2026 #3 emircankaraca dedi: Selam ben de yakın sayılabılecek özelliklerde bır dock arıyorum. Aldıysanız atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Selam. Maalesef tam ihtiyacımı karşılayacak bir şey bulamadım.
emircankaraca dedi: Selam ben de yakın sayılabılecek özelliklerde bır dock arıyorum. Aldıysanız atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Selam. Maalesef tam ihtiyacımı karşılayacak bir şey bulamadım.
E emircankaraca Çalışkan Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 7 15 Ocak 2026 #4 Dark Raiden dedi: Selam. Maalesef tam ihtiyacımı karşılayacak bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... acasis dock senin isteklerini karşılıyora benzıyor
Dark Raiden dedi: Selam. Maalesef tam ihtiyacımı karşılayacak bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... acasis dock senin isteklerini karşılıyora benzıyor